2777
2789
عنوان

لابیای بزرگ 😣

1557 بازدید | 24 پست

۱۹سالمه ببخشید اینو مطرح می کنم ولی خیلی به خاطرش اعتماد به نفسمو از دست دادم

لابیاهام بزرگ آن به طوری که وایمیستم قابل دیدن آن یکم بیرون افتاده آن می خواستم ببینم کسای دیگه هستن مثل من بوده باشن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب  پول جمع کن عمل کن اما پیش دکتر و در بیمارستان .نه در مطب و بیحسی موضعی ..

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
منم بودم خیلی بزرگ بود و تیره عمل لابیاپلاستی کردم خوب شد

پیش کی؟

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

اصلا این چیزا اهمیتی ندارن. انقدر حساس نشو. 

خیلیا اینجورین و هیچ مشکلی تاحالا نداشتن. 

همش تاثیر فیلمای پ..... هستش این فکرا

اینجا هوا برای نفس کشیدن مرا کممممم است.... 

بیشتر ژنتیکیه تا ربط به هورمون مردونه و پلی کیستیک بخواد داشته باشه