خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت . بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یک و سال و نیمشه یعنی از بس آت آشغال می ریزه دیونه شدم از صبح کله سحر سر پام تا نصفه شب بعد وسواس هم دارم رفتم دکتر پا درد داشتم میگه فقط استراحت کن آخه کجا استراحت کنم همه همینن خواهر مجبوریم
خب ی زمانی بچه های منم کوچیک بودن،و من خیلی وقت کم می آوردم همیشه خسته بودم شرایط جوری بود ک کسی کمک حالم نبود ....چاره چیه؟
الانم ک بزرگ شدن مشکلاتشون بزرگتر شده میگم کاش قدر اون وقتهاشونو میدونستم اونموقع جسمم خسته بود الان روحم
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
عزیییزم قربون روح خسته ت مامان خانوم. یه بغل محکم و یه خسته نباشید رو از من پذیرا باش.
خودم فدات شم ک اینقدر مهربونی ،ممنون عزیزم
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
خب به خاطر وسواسته اینقدر خسته میشی عزیزم. سعی کن برای وسواست راه درمان پیدا کنی، حالا روانپزشک یا ر ...
درمان نمیشه خیلی سعی کردم من قبل از به دنیا اومدن بچم خیلی تنها بودم تنهایی بدبختم کرد شوهرم کلا یک شب تا هفت صبح خونه بودم خودمم همیشه خونه بودم تو شهر غریب بدون حتی یه دوست فامیل خونواده دیگه تنها کارم نظافت بود الان بهش عادت کردم هیچ جوری ترک نمیشه