2777
2789
عنوان

پسوند فامیلی ‌‌‌‌...

208 بازدید | 11 پست

سلام دوستان امروز این سوال ذهنمو درگیر کرده 

موقع گرفتن شناسنامه برای نوزاد اگر پدر بچه پسوند داشته باشه برای بچه هم پسوند میزارن؟

اگر پدر بگه نمی‌خواد فامیلی بچه پسوند داشته باشه چی؟

حتما قبلش باید پدر هم پسوند فامیلی حذف کنه؟

به خواسته منو شما نیست هرچی باشه میذارن

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین پدر باید حذف کنه براش.درخواست میده همون لحظه حذف میشه.و اینکه اگه شوهرت بخواد برای خودشم میتونه حذف کنه اگه نخوادم نه ربطی نداره

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
ببین پدر باید حذف کنه براش.درخواست میده همون لحظه حذف میشه.و اینکه اگه شوهرت بخواد برای خودشم میتونه ...

جدی میگی عزیزم؟ یعنی پدر خودش داشته باشه مشکلی نیست می‌تونه برای فرزند حذف کنه؟

نه بابا نمیشه. شوهر خواهر من فامیلیش طولانی بود قبل ب دنیا اومدن بچش رفت حذف کرد شناسنامه جدید گرفت....

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

اره عزیزم.من خودم رفتم درخواست دادم حذف شد بابام هم بعدش رفت

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)