2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه پالتو ،بوت و شال و کلاه و یه تیکه طلا،مثلا نیم ست طرح انار

اگه بودجه شون رسید

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.

منم امسال اولین سالِ

واسه من پالتو میخوان بیارن

البته دادم بدوزن واسم

ولی اگه حق انتخاب داری و لباسات تکمیلِ طلا بخر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

به نظرم بذار ببین خودشون تعارف چی بهت میکنن، زیاده روی نکن تو خرید، بعدا تو زندگیت اینقدر خدا بخواد طلا و لباس میخری که جبران همه چی میشه، الان خیلی تو چشم هستی دقت میکنن ببینن چی میگیری و چقدر خرید میکنی

منم امسال اولین سالِ واسه من پالتو میخوان بیارن البته دادم بدوزن واسم ولی اگه حق انتخاب داری و لب ...

بسلامتی اره همون دیگه لباس زیاد دارم به خودم باشه اصلا نخرم

شما دیگه چی میخرید به جز لباس

بسلامتی اره همون دیگه لباس زیاد دارم به خودم باشه اصلا نخرم شما دیگه چی میخرید به جز لباس

من النگو هم گرفتم

اگه لباس زیاد داری طلا بگیر پس انداز میشه واسه ایندتون خوبه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
ولی از یه طرفم دوست ندارم خیلی خودمو کم خرج نشون بدم بهشون 

بنظر من یه پالتو شیک بگیر مجلسی طور باشه

بقیش رو طلا