2777
2789

واقعا جوابه؟کسی امتحان کرده؟چقد میشه کم کرد بااین رژیم در ماه؟به نظرتون اینو امتحان کنم یا همون کالری شماری؟کدومش بیشتر جواب میده؟

اخه عید عقدمه میخوام تا عید حداقل ده پونزده کیلو کم کنم

شما همونی که گفتی ۱۰۵ کیلو هستی؟؟

من تعریفش رو شنیدم . ولی نمیدونم چه جور رژیمی هست‌. باشگاه برو و برنج نخوری دو ماهه لاغر میکنی.

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
شما همونی که گفتی ۱۰۵ کیلو هستی؟؟ من تعریفش رو شنیدم . ولی نمیدونم چه جور رژیمی هست‌. باشگاه برو و ...

باشگاه خب دارم میرم .میخوام ببینم چه رژیمی بگیرم که خیلی سخت نباشه وکمک کنه بتونم اینقد کم کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا داداش من ۱۱۰ کیلو بود و رفت همون باشگاه و مربی بهش رژیم غذایی داد.. دو ماه اول به شدت لاغر کرد ...

خوبه خداروشکر

کاش منم با باشگاه بتونم کم کنم.اخه میخوام ده پونزده کیلو تا عید کم کنم

خوبه خداروشکر کاش منم با باشگاه بتونم کم کنم.اخه میخوام ده پونزده کیلو تا عید کم کنم

داداشه من بیچاره تو دو سه ماه خیلی سختی کشید.. کلا برنج و نون و کلی غذا رو براش حذف کردن و بیچاره همش سفیده ی تخم مرغ آب پز و از این چیزها می‌خورد. الانم دیگه انقدر برنج نخورده دیگه نمی تونه و معده درد میگیره..

انشالله میتونی💪💪 چند کیلویی؟قدت؟

خدایا .. خدای مهربونم .. بابت زندگیم که خوشبختم و تو آرامشم شکرت 🤲🤲🤲خدای مهربونم بابت همسرم .. عشق زندگیم که با تمام وجودم عاشقشم شکرت ❤❤❤خدا جونم .. بابت دوتا فرشته های زندگیم که بهم دادی شکررررت ... همیشه شکررررت .‌ بابت نداشته هام هم شکرت .. 🥰🥰🥰 خدایا شکرت که مادرم و برادرم رو دارم تا همیشه پشت و پناهم باشن.. درسته که پدر ندارم 💔ولی تو رو دارم که مثل کوه بالای سرمی خدا جونم 🥺❤ عاشقتم خدا جونم.... عاشقتممممم❤❤❤
داداشه من بیچاره تو دو سه ماه خیلی سختی کشید.. کلا برنج و نون و کلی غذا رو براش حذف کردن و بیچاره هم ...

قدم ۱۷۰وزنم۱۰۴میخوام برسم به ۹۰حداقل تا اخر فروردین

باشگاه میرم خب

ولی میخوام حین باشگاه رفتن رژیمم بگیرم.

که گفتن ۸ ۱۶خوبه

قدم ۱۷۰وزنم۱۰۴میخوام برسم به ۹۰حداقل تا اخر فروردین باشگاه میرم خب ولی میخوام حین باشگاه رفتن رژیم ...

منم ۱۷۲ و وزنم هم ۷۷ .. تازه من میگم خیلی وزنم بالاست.. وزنت خیلی بالاست خواهر ... اراده داشته باش تا حتما ۳۰ کیلو کم کنی. باشگاه رژیم غذایی نمیدن مگه؟؟ برو دکتر تغذیه و ازش رژیم بگیر و ورزش هم بکن . اگه خوب جلو بری در عرض دوماه ده کیلو میتونی کم کنی ‌.

اون رژبنی هم که میگی رو ول کن. بری دکتر خودش نسبت به وزنت بهت رژیم میده . خودسرانه رژیم نگیر

منم ۱۷۲ و وزنم هم ۷۷ .. تازه من میگم خیلی وزنم بالاست.. وزنت خیلی بالاست خواهر ... اراده داشته باش ت ...

من نصف بیشتر اضاف وزنم بخاطر بی تحرک بود که بخاطر افسردگی داشتم وعوارض دارویی که مصرف میکردم.یجورایی انگاری که پف هست

امیدوارم بتونم کم کنم.شمام برام دعا کن حتما رفیق گلم

من تو سه ماه یازده کیلو کم کردم کالری شماری 

میکی چه جوریه .. منم حداقل ده کیلو میخوام کم کنم.  ورزش رو وقت نمیکنم با دو تا بچه. 

تنها راه درست لاغری کالری شماریه غذای سفره ولی به اندازه فقطو فقط صبور باش

امیدوارم بشه خودم دارم کالری شماری رو انجام میدم.اما حس کردم با کالری شماری خیلی اهسته پیش میره.گفتم یه رژیم سریع تر پیش ببرمکه تا اخر فروردین بتونم ده پونزده کیلو کم کنم