goner مدیر عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 131 عنوان تیرگی بدن😐😔 | مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 49 پست تیرگی بعضی جاهای بدن روچجوری روشن کنیمکرمی چیزی هست کسی استفاده کرده ونتیجه گرفته؟راهکارخونگی نمیخوام فقط اگه کرمی میشناسین ک موثره معرفی کنید لطفا. 1401/09/07 | 15:28 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروسک_غمگین عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 2329 مشکل تو مشکل منم هست من مجردمشنیدم صابون پاپایا سفید میکنه ولی فقط تا وقتی که ازش استفاده کنی بزاری کنار باز تیره میشه یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم
عروسک_غمگین عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 2329 مرتب به جاهای تیره پودر موبر بزن یکم تاثیر داره خودم امتحان کردم یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم
goner مدیر استارتر عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 131 لیزر وایتنینگ کن خوبه کربوکسی تراپی هم خوبه چون تازگیا ازدواج کردم میترسم زیاد برم تو کار لیزرمیترسم ضرر داشته واسه بارداری
goner مدیر استارتر عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 131 مشکل تو مشکل منم هست من مجردم شنیدم صابون پاپایا سفید میکنه ولی فقط تا وقتی که ازش استفاده کنی بزار ... حالا بازم خوبه اگه نتیجه بده بهتراز وضعه الانمونه😂
goner مدیر استارتر عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 131 مشکل تو مشکل منم هست من مجردم شنیدم صابون پاپایا سفید میکنه ولی فقط تا وقتی که ازش استفاده کنی بزار ... خودت استفاده کردی؟
goner مدیر استارتر عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 131 مرتب به جاهای تیره پودر موبر بزن یکم تاثیر داره خودم امتحان کردم پودرشو بزنم ب جای تیرهیابااون موهارو بزنم؟
vci عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 9346 چون تازگیا ازدواج کردم میترسم زیاد برم تو کار لیزر میترسم ضرر داشته واسه بارداری ضرر نداره این حرفا ریشه علمی نداره
عروسک_غمگین عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 2329 حالا بازم خوبه اگه نتیجه بده بهتراز وضعه الانمونه😂 یه چیزی میخوام بگم میترسم بترکم تیرگی یکی دودرجه طبیعیه خدا لعنت کنه اینایی که فیلم پ و ر ن میسازن انقد ملت اون فیلمارو دیدن فک میکنن واسه همه باید صورتی باشه😒تو نت نوشته اکثر زنای شرقی که ما باشیم تیرگی دارن چیز عجیبیم نیست یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم
عروسک_غمگین عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 2329 خودت استفاده کردی؟ اینو نه ولی موبر آره هفته ای یه بار تاثیرشو حس میکنم یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم
goner مدیر استارتر عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 131 ضرر نداره این حرفا ریشه علمی نداره چون واسه بارداری اقدام کردیم دیگه لیزرو هم ادامه ندادمولی هنوز نشد ک باردار بشم
عروسک_غمگین عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 2329 پودرشو بزنم ب جای تیره یابااون موهارو بزنم؟ موهارو میبره خب کلا اون قسمتایی که تیرگی داره موبر بزن هم به مرور روشنش میکنه هم موهارو میبره اگه خوشت نمیاد هفته ای یه بار بزن یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم
goner مدیر استارتر عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 131 موهارو میبره خب کلا اون قسمتایی که تیرگی داره موبر بزن هم به مرور روشنش میکنه هم موهارو میبره اگه خو ... اها اوکی مرسی عزیزم
عروسک_غمگین عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 2329 اها اوکی مرسی عزیزم قربونت اگه کاری کردی و نتیجه داد همینجا منو ریپلای کن بگو مرسی 💚 یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم
goner مدیر استارتر عضویت: 1401/05/25 تعداد پست: 131 یه چیزی میخوام بگم میترسم بترکم تیرگی یکی دودرجه طبیعیه خدا لعنت کنه اینایی که فیلم پ و ر ن م ... اره همینه ماهم در ب در دنبال دوا درمونولی انگار واسه من بیشتر شده نمیدونم از رابطه اس یاچی