2789
عنوان

خرید مرغ

851 بازدید | 20 پست

بنظرتون مرغ کامل بخری بصرفه تر هست

یا بسته بندی جدا رون و سینه؟؟

اخه ما مصرف بال و گردن این چیزا نداریم

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿

نمیدونم 

ما کامل میگیریم 

اون اضافه ها رو هم میندازم تو سوپ 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قطعا کامل.

بال و گردن رو آب پز کن گوشتشو جداکن تو الویه،سوپ اینا خوشمزس بنظرم.

خودم بال و گردن رو حسابی سرخ و برشته میکنم،اخر پخت ی فنجون آب نارنج میزنم،طمعش عالیه،یبار امتحان کن.

بال کبابی هم خوبه ها

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
گردن یه بستش ۲۲۰  سینه ۱۸۰ بود😐 گردن چرا گرونتره😂 کتف و بالها رو بزار برای سوخاری یا کباب. ...

رون چقدر

بعد چند تا رون تو بسته هست

خدایا من و همسرم خیلی دوست داریم تنها امیدمون هستی حواست بهمون باشه❤️میشه برای حاجتم یه حمد بخونی🌿
من اضافه هارو جمع میکنم یه وعده یا کباب میکنیم یا سرخ میکنم خیلی خوشمزه میشه  توی سود فقط سینه ...

اره منم تو سوپ سینه ریش ریش میکنم 

نمیدونم با اون اضافه ها چیکار کنم اونا رو هم میندازم😂😂😂

اره یبار بالشو سرخ کردم خوشمزه بود 

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

گردن یه بستش ۲۲۰  سینه ۱۸۰ بود😐 گردن چرا گرونتره😂 کتف و بالها رو بزار برای سوخاری یا کباب. ...

اشتباه میکنید گردن این قیمت نیست 

ما مصرف سینه بیشتر داریم 

مرغ کامل میگیریم سینه هاشو میخوریم 

رون هارو میزاریم برای مهمون

گوشت گوسفنداین قیمتہ ها

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

به صرفه ترش رو نمی‌دونم 

ولی من خودم چون بال و گردن اصلا استفاده نمی‌کنم و مصرف سینه ی بیشتری دارم، همیشه بسته های سینه ی مرغ بدون استخوان جدا می‌گیرم و رون رو هم جدا می‌گیرم. 

اینجوری خیلی راحت تره.  

از طرفی چون معمولا با سینه مرغ، خوراک، پاستا و.... یا استیک مرغ، درست می‌کنم و نیازه که مرغ قطعه قطعه یا ورقه بشه، سینه ی استخوان دار اذیتم می‌کنه و این بدون استخوان بودن مرغ کار رو برام خیلیی راحت می‌کنه. 

داخل فریزر هم ظاهر بهتری داره چون بسته بندی مرتب تری داره! 

ظاهر یخچال و فریزرم برام خیلی مهمه😅

نمیدونم ما کامل میخریم ولی اگر مرغ کامل ۶۰ باشه رون ۵۷ تومنه سینه ۶۳ تومن

شاید اون گردنی‌ک میگی مال بوقلمون بوده

من اخه دیدم بعضیا خ گردن بوقلمون مبخورن