2777
2789
عنوان

آشپزی

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 34 پست

من ماکارونی درست نمیکنم .. پاستا با اسپاگتی میپزم .. 

گوجه ی پوره شده و سیر فراوان یا 

قارچ و سس سفید یا 

سس آلفردو ( تکه های کوچک مرغ )   یا 

پوره ی گوجه ،سیر ،نخود فرنگی و پیازداغ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از سویا متنفرم و مصرف نمی‌کنم هرگز 

گوشت چرخ کرده استفاده می‌کنم یا گاهی حتی سینه ی مرغ ریز خرد شده! خیلیی خوش مزه میشه. 

برای خوش طعم شدن موادمم، به جز پیاز که اول سرخ می‌کنم و گوشت رو داخلش تفت میدم، از سیر، فلفل دلمه ای، قارچ،رب گوجه و ادویه هایی‌ مثل «پاپریکا، پودر سیر، فلفل آسیابی سیاه و پودر فلفل قرمز، (ادویه ی پاستا پیتزا لازانیا) که آماده به فروش میرسه و یه کوچولو زنجبیل تازه رنده شده (خیلی کم)» استفاده می‌کنم. 

با سس گوجه به تنهایی طعمی نوستالژیک

با سویا و سیب زمینی

با سوسیس و سیب زمینی و فلفل دلمه ای و هویج

سینه مرغ و سیب زمینی و قارچ

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕
چرخکرده رب پیاز داغ فلفل دلمه قارچ اگه باشه ذرت نخود سبز سوسیس کلا همه چی توش میزنم جعفری هم باشه می ...

منم‌ قبلا سوسیس‌هم میزدم 

دامادمون اومد خورد 

چندساله مسخره م می‌کنه میگه فلانی سوسیس هم میزنه به ماکارونی 

درحالیکه واقعا خوشمزه میکنه

فلفل دلمه   قارچ  مرغ  نخود فرنگی  ذرت  هرکدوم ک داشته باشم رو میریزم

ذرت بایدتوابش بپزه؟

من بااید ب هدفام برسم چون خودم میخوام پس تمااام تلاشمومیکنم ،من هیچ وقت ناامیدنمیشم چون خدارودارم💙♾
منم‌ قبلا سوسیس‌هم میزدم  دامادمون اومد خورد  چندساله مسخره م می‌کنه میگه فلانی سوسیس هم ...

منم همیشه نمیزنم باشه یکی خورد میکنم واسه تنوع بد نمیشه که منم دوست دارم

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از