rastakam مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 2984 عنوان اماااان 83 بازدید | 3 پست وضعیت روحی من اینطوریه که صبح زود سرحال پا می شم کارایی ک باید رو انجام میدم تا ساعت یک ظهر بعد یک ظهر دیگ بی انگیزه ترین و خسته ترین موجود دنیام و اصلا من چرااا به دنیا اومدم و من کی ام اینجا کجاست و ننگ بر زندگی!😂😂😂😐😐😑😑😑😑 قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک 1401/09/07 | 13:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golkhanomiiiii عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 2480 عزیزم شاید به این خاطر که تایم صبح تا ظهرتون پر تایم بعد ظهر کار مهمی ندارید که بخوایید بخاطرش تایم بزارید فکرتون اینجوری میشه خودتونم بی حس و حال میشید
rastakam مدیر استارتر عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 2984 عزیزم شاید به این خاطر که تایم صبح تا ظهرتون پر تایم بعد ظهر کار مهمی ندارید که بخوایید بخاطرش تایم ... نهههه عصر و شبم کار دارما اما خسته ک می شم کولی بازی درونی راه میندازم😂😂 قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک
golkhanomiiiii عضویت: 1400/11/28 تعداد پست: 2480 نهههه عصر و شبم کار دارما اما خسته ک می شم کولی بازی درونی راه میندازم😂😂 عزیزم 😂