آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پس اگه تهران نیستید، میتونید از کتابخانه های عمومی پیدا کنید، چون افراد زیادی کتابهایی رو که نمیخان به کتابخونه ها هدیه میدن و شما میتونید ازشون به امانت بگیرید.
آقا هستم، بهترین صفت، داشتن انسانیت است، البته به شرطی که طرف مقابل ارزشش رو داشته باشه و قدر بدونه. تاپیکهای خوب رو میخونم و کمکهام و دیدگاهمو میزارم ولی اهل کار خلاف نیستم.🌹👍🏻
پس اگه تهران نیستید، میتونید از کتابخانه های عمومی پیدا کنید، چون افراد زیادی کتابهایی رو که نمیخان ...
البته حدس میزنم باید عضو کتابخانه باشید تا بتونید امانت بگیرید، البته میتونید از گوگل فایل پی دی افشون رو اگه هستند دانلود کنید
اهل مطالعه با گوشی هستید از کانالهای تلگرام کتابها رو دانلود کنید وابتکه کانال کتابیکو گاهی کتابهارو با تخیفهای خیلی خوب ارائه مبکنه قبلا دیوار هم کتابهای دست دوم با قیمتهای مناسب داشت الان تقریبا قیمت اونها هم خیلی زیادتر از قبل شده