2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توروخداچه جوربه این چیزااعتقاددارین تلاشت کن به خواسته ات برس توهیچ کاری نکنی چله برات مثلاچیکارمیکنه

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

توروخداچه جوربه این چیزااعتقاددارین تلاشت کن به خواسته ات برس توهیچ کاری نکنی چله برات مثلاچیکارمیکن ...

الان تو از زندگی من خبر داری میگی تلاش کن جا چله؟میدونی من تلاش نمیکنم؟

میشه برام یه توحید بخونی؟🥹
الان تو از زندگی من خبر داری میگی تلاش کن جا چله؟میدونی من تلاش نمیکنم؟

اگه میکنی هم پس نیازبه چله نیست مثلا چله چیکارمیخوادکنه

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

اگه میکنی هم پس نیازبه چله نیست مثلا چله چیکارمیخوادکنه

عزیزم ب شما ربطی نداره

اعتقاد هر کس یجوره همونجور ک اعتقادات شما ب من مربوط نیس

ممنون میشم دیگ تو تاپیکم نظر ندی😊

میشه برام یه توحید بخونی؟🥹

آبجی اگه چهله خواستی یاختم قرآن من انجام میدم ولی چهله حق شناس نمیتونم چون بچه کوچیک دارم.  اگه نائب خواستیدمن انجام میدم و بسپرین ب من برای رضای دل خدا زندگی خیلی سختی دارم منم همیشه دعاگوتون هستم🙏🏻😔

ازبچگی آرزوی یه جفت النگو طلا داشتم😀 میشه دعاکنیدیه روز دستم کنم.. هرچندمیدونم نمیشه😀😀به نیتم یع صلوات
آیت الله حق شناس معجزه زندگی من بله دوبار حاجت گرفتم یکبار هم برای سلامتی امام زمان خوندم

سلام.حاجتتون خیلی محال بود؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
یکیش بله یکیش نه ولی خب خوبش رو میخواستم

ممنونم.میشه بهتون درخواست دوستی بدم؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️