2777
2789
سه تا سیب زمینی متوسط یه پیاز درشت نصف کالباس از اون بزرگا سه تا تخم مرغ یک قاشق چای خوری نمک نیم ق ...

اها کالباسع؟ چ خوشرنگ شده ،گوشت تیرش میکنه ،رنده زدی ینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها کالباسع؟ چ خوشرنگ شده ،گوشت تیرش میکنه ،رنده زدی ینی

اره رنده کردم

هنوز معلم نشدم هی نپرسید ممنون ..خانم معلم فرشته های ابتدایی :)👩🏻‍🏫🍓....پروف کپی خودمه انگار نقاشیمه بجز رنگ چشما
ظاهرش عالیهه👌❤

طعمش دو هم بابام و داداشم خیلی پسندیدن😅ترد شده بود

هنوز معلم نشدم هی نپرسید ممنون ..خانم معلم فرشته های ابتدایی :)👩🏻‍🏫🍓....پروف کپی خودمه انگار نقاشیمه بجز رنگ چشما
رنگ رخساره خبر میدهد... اب سیب و پیازو میگیری؟

اره عزیزم ریختم تو ابکش بعد با گوشت کوب فشار دادم اگ ابش بمونه ترد نمیشه حالت له و نرم پیدا میکنه

راستی هیچ اردی نداره🤔

عزیزم اردو کسایی میریزن که اب سیب زمینیو نمیگرن اردو میریزن ک اون اب سیب زمینی جذب بشه اگ ابو بگیره ک خود مایه سفت میشه و شل نیس ک بخوای بچسبه

و اینکه ارد طعمشم بد میکنه یه خالت خامی میده

عزیزم اردو کسایی میریزن که اب سیب زمینیو نمیگرن اردو میریزن ک اون اب سیب زمینی جذب بشه اگ ابو بگیره ...

اها چ نکته های خوبی گفتی من یه مشکلم اینه ک کتلت دورش سیب زمینیا ریش ریش میشه مرتب نمیشه وقتی میزارم تو روغن بخاطر همون گفتم شاید ارد بزنم منسجم و مرتب بشه

اها چ نکته های خوبی گفتی من یه مشکلم اینه ک کتلت دورش سیب زمینیا ریش ریش میشه مرتب نمیشه وقتی میزارم ...

موادو ک ریختی کنار کوکو رو با قاشق به سمت داخل فشار بده و سعی کن نازک نباشه یه حالت دایره منسجم پیدا میکنه اینجوری خوب سرخ میشه کنارشم نمیسوزه قبل ریختن موادم مطمئن باش ک روغن داغ شده باشه تا نچسبه

2790
2778
2791
2779
2792