2821
2789
عنوان

والدین سمی

510 بازدید | 5 پست

😭😭😭😭من ازدواج کردم یه پسر ده ماهه دارم 

الان از خانواده ی خودم نفرتی بی انتها دارم .

بابام و مامانم تو مجردی به شدت آزار دادن منو 

الانم که ازدواج کردم هر کاری با من دارن از همون اول قبل اینکه کارشونو بگن خودشون میزنن به تولید سم چجوری ؟الان بهتون میگم 

به شدت مظلوم نمایی و حتی ادای مریضی و بی‌حالی در آوردن و در کل حس عذاب وجدان دادن به من بعد خواسته خودشون رو تحمیل وار درخواست میکنن .

اینم بگم به شدت توی مسائل زندگیم دخالت میکنن در حالیکه من اصلا هیچ موضوعی حتی دعوا مونم شده باشه هیچ وقت نه قهر رفتم نه برای خانوادم تعریف کردم .

بقران قسم تا مهمونی و مسافرت و عشق و حال دارن اصلا منو آدم حساب نمیکنن 

چیکار کنم دست از سرم بردارن ؟مستقیم هم میگم میگن تو غلط زیادی کردی بخای رابطه تو کم کنی با ما خوبی زیادی هارت کرده 😪😪😪😪

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
اگه اینا سمین مال من سرطانیییییییییین یعنی از سرطان بدترن     ترو خدا واسم دعا کن مشکلم حل ...

😔رویا جان برات دعا میکنم بگو من چیکار کنم ؟

شب و روز به خودکشی فکر میکنم .گرچه مرگ تدریجی هست تحمل چنین خانواده ای 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا تو ازدواج کردی من چی که مجردم

😔لعنت به همشون فقط بچه پس میندازن هر چی ننه باباشون سرشون آورده سره بچه بدبخت خالی میکنن.

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز