2777
2789
عنوان

جاری😤😤

222 بازدید | 12 پست

دیشب اومدم خونه مادر شوهرم موقع سفره گذاشتن بلند نشد . حالا بخوره تو سرش بلند نشد .میگه امروز کار کردم حالا نوبت تو هست اومدی . بخدا این تا لنگه ظهر می‌خوابه کار هارو من انجام میدم ‌. خیلی بهم بر خورد . شما بودین چی میگفتین بهش ؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هر مهمونی بفهمم جاری آشغالم هست پا نمیذارم

غم غلط کرده به توسر زده مگه من مُردم،نمیدونی قلب من توقلب تو حل شد رفت،خنده بایدخوش کنه جاشو تو اون صورت ناز،تو نخندی آخه من دلخور میشم ازخودم،دورت بگــــــــردم باید اون لبای تو واسم بخندن،تا گلا بازم ب باغچه دل ببندن،مگه میشه تو بخای چیـــــزی بگم نه!!!،دورت بگـــــــــردم بایداون لبای تو واسم بخندن
افتادی توی دور مقایسه و اخرش خودت رو بی اعتبار میکنی  از فرش و طلاش تا رفتارش رو داری نقد میکن ...

جدی اسی قبلاهم درمورد جاریش گفته

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

کلا زوم کرده روش

اینکارباعث میشه خودش بیشترعذاب بکشه،جاری منم همینطوره همش حسودی میکنه هرچی بگیریم فورامیره میگیره مدام توعذابه 

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

به نظر من بهترین راه حل کم محلی و بی‌تفاوتی ورفت وآمد کم هستش اگه قطع ارتباط هم بکنیم درست نیست چون اینجوری دو سه ماه درمیونم بریم آمارشونو داریم یا مثلاً بچه داشته باشیم نمیشه اصلا اونجا نره وخانواده پدریشو نبینه 

وزیاد هم بودن خوب نیست حرف و حدیث پیش میاد 

منو جاریم یه صبح تا ظهر کنارهم بشینیم هیچ مکالمه آیی ردوبدل نمیشه راحت

افتادی توی دور مقایسه و اخرش خودت رو بی اعتبار میکنی  از فرش و طلاش تا رفتارش رو داری نقد میکن ...

من اولین عروس هستم . بعدشم هردو نامزد هستیم . چطور اون باید سرویس طلاش عوض کنه برای سفارش بده براش درست کنن ولی من نرم ؟؟؟؟؟ خدایش شما ناراحت نمیشین؟