2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بازودپزدرست میکنم ۲۵ دقیقه پخت ۲۰دقیقه جاافتادن عالی میشه چطورمیتونین چندساعت یه غذارودرس کنین 

ی سوال منم میخام زود پز بخرم بعضیا میگن میترکه و اینا منم ترسیدم نخریدم تردخدا جواب بده راس میگن ؟۷ لیتری زو میده ۲ و نیم بخرم خیلی استفاده میشه؟؟؟

همه ی خانواده ی من دارن اززودپزاستفاده میکنن بهتره بگم همه ی شهرمون اینجازودپزوسیله ی ضروری آشپزخونه اس واصلاهم سابقه نداشته تاحالاازکسی بترکه خواهرخودم شاید۲پ۱۵سال بیشتره داره استفاده میکنه ازیه زودپزمن خودمم ازهمون مارک دارم ۶ساله استفاده میکنم واقعااگه مازودپزنداشته باشیم حیرون میشیم چون غذادرست کردن ماکلابیشترازیکی دوساعت نبایدبشه

یاسوج کیلویی ۱۳۰ گوشت بره

اون گوشت بره پیربهتون میدن این قیمت که دیرپزه

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

نه اتفاقا بدون زودپز که میذارم خوب میپزهپیرشو کیلویی ۹۵ میده

شیراز گوشت بره کبابی 175 

اشتباه میکنید فکر نکنم گوشت بره این قیمت باشه 

شایدم مال سمت تنگاری هست که خودتون بهتر میدونید چرا این قیمت میدن

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.
شیراز گوشت بره کبابی 175  اشتباه میکنید فکر نکنم گوشت بره این قیمت باشه  شایدم مال سمت ت ...

بوشهرم شوهرمن میده ۱۷۰

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

بوشهرم شوهرمن میده ۱۷۰

آره این سمتا گوشت خوب همین قیمتهاست دیگه حالا 10 تومن بالا پایین فوقش

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.