2777
2789
چرا چندش؟البته من ریش نمی کنم همونجور تکه ای حسابی با ادویه و پیاز سرخ می کنم کلا فراموش میشه مرغه

تیکه تیکه خوبه این برا ۲۰ نفر ی تیکه کوچولو سینه میندازه اونم انقد ریش ریش میکنه ادم حالش بد میشع اصن لای انگشتاش میمونه سبزی خودش خورد میکنه دراز دراز اصلا انگار لجن میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیفهمم اولشو   اره بابا قشنگ قورمع سبزی مثل لجن میشه سبزی درااززز

بیچاره شایدوضع مالیش بده

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

شماکجایین گوشت قرمزاونجا کیلوچنده من شوهرم قصاب بوشهریم گوشت گوساله ۱۹۰،گوشت بره ۱۷۰

ما یزدیم. باورت میشه اطلاع از قیمت ندارم از بس نخریدیم. شوهر من انقد گرفتاره حوصله و پول گوسفند خریدن نداره. از نظر من پولدارا گوسفند میخرن. 

یا خدا مگه کله پاچس؟من ۷ میزارم تا ۲

حالا یکی دوساعت فقط اختلاف داریمااااا 🥴🤭

من کله پاچه‌رو که شب میذارم بار😁

غذا وقتی غذاس که با شعله کم و به مرور پخته بشه 

من خورشت و ابگوشت و تو دیگ سنگی روی شعله پخش کن میپزم 

غذا بهشتی میشه😋😋

با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤  همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
تیکه تیکه خوبه این برا ۲۰ نفر ی تیکه کوچولو سینه میندازه اونم انقد ریش ریش میکنه ادم حالش بد میشع اص ...

خب یکاری کن 

سبزی خودتون بخرید بدید بیرون خورد کنن بهش بدید تا دیگه خودش خورد نکنه

ما یزدیم. باورت میشه اطلاع از قیمت ندارم از بس نخریدیم. شوهر من انقد گرفتاره حوصله و پول گوسفند خرید ...

اونجاها فکرکنم خیلی گرون باشه

اگر حق با شماست، خشمگین شدن نیازی نیست و اگر حق با شما نیست، هیـچ حقی برای عصبانی بودن ندارید …

ورشکسته نشه چقدر خسیسه

خیلبییییییییییییییی خسیسن خیلی میوه اصلا نمیخرن سبزسجات نمیخرن گوشتی نمیخورن وسایل خونه نمیخرن ماشاله دارن ها  ما هم میخریم واسمون حرف درمیاره ک زهرا رب خوشاب میخره میزنه ب غذا 😂😂😂😂 از ترس حرف دراوردن هاش قایمکی میریم فروشگاه نبینه حرف دربیاره😂😂😂

خب یکاری کن  سبزی خودتون بخرید بدید بیرون خورد کنن بهش بدید تا دیگه خودش خورد نکنه

وضعشون خیلییی خوبه سه تا ماشین دارن سه طبقه خونه دارن مستاجر ندارن سه تاشم خودشونن ب خوردن خیلییییییییی خسیسن ب لباس و اینا

خب بهش تذکر بده مثلا بگو مادرجون سبزیاتو هر دفه ببر فلان جا خیلی خوب خوردشون می کنه

دو  سه بار گفتم اهمیت نمیده میگ کیلویی ۱۰ تومن میگیره خورد میکنه خودم میکنم ت هم بیار خورد کنم گفتم خدا خیرت بده مرسی خودم میکنم

خیلبییییییییییییییی خسیسن خیلی میوه اصلا نمیخرن سبزسجات نمیخرن گوشتی نمیخورن وسایل خونه نمیخرن ماشال ...

عیب نداره پولاشو برای وراث جمع میکنه،بگو مامان چقدر شما دست و دلبازی ما توی قرمه سبزی بال میندازیم خخخخخ،کاش بدونن دنیا انقدر طولانی نیست والا

اره مادر شوهرم ی تیکه سینه میندازه بعد اونو ریش ریش میکنه ت قورمه سبزی قشنگ چندش میشه 😧😬 من خودم ...

منم گاهی درست میکنم حالا ریش ریش چرا؟؟؟ من از همون اول سیته رو خورشتی ریز میکنم خیلی خوب میشه

🌻🌻کاش میشد زندگی رو جدی نگرفت