2777
2789
عنوان

حسرت

125 بازدید | 4 پست

نهج‌البلاغه 

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
منم شنیدم که کاری نکنید که دیگران بگن خوشبحالش چون اون خوش بحالش گرون تموم میشه واستون ولی جدا چکار ...

ما خیلی روایت داریم که مثلا کارتون نگید یا کاریرکه انجام نشده رو جار نزنید و خیلی چیزای دیگه 

یه روایت دیگه داریم جالبه

پيامبر اکرم-صلی الله عليه و اله

اِسْتَعِينُوا عَلَى أُمُورِكُمْ بِالْكِتْمَانِ فَإِنَّ كُلَّ ذِي نِعْمَةٍ مَحْسُودٌ.
در كارهايتان از نهان كاري ياري جوييد، زيرا هر صاحب نعمتي مورد حسد ديگران است.
از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شنیدم که کاری نکنید که دیگران بگن خوشبحالش چون اون خوش بحالش گرون تموم میشه واستون ولی جدا چکار ...

من همیشه نگران

اه و حسرت 

بقیه بودم 

ولی از وقتی بلاگر های اینستا رو دیدم که روز به روز پولدارتر سالم تر و موفق تر شدن بنظرم 

چشم نظر 

و اه 

کشیدن دیگران بی معنی اومد

دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون