2777
2789
عنوان

اگه نامزدتون

264 بازدید | 45 پست

خانوادش بگن باید فلان ساعت وقتی با شما میاد بیرون خونه باشه واکنشتون چیه؟ناراحت نمیشین😑😑😑مثل بچه های دوساله رفتار شه باهاتون 

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

نامزدی ک نتونه تو موارد ب این خصوصی جلو خانوادش وایسه نامزد نیس چیزه ایش

چیزه؟

شافتکه؟😂😂

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
شخصا نامزدی پر جنجالی داشتم سر همین دخالتا و زنگ زدنا. خودتو بزن به بی‌خیالی بگذره وگرنه خاطره بدش ...

عزیزم اخه من اصلا زیر بار حرف زور نمیرم همش اعصابم خورد میشه که اون چرا ب اینا گوش میده مگه ما دو سالمونع قانون میدارن

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
نامزدی ک نتونه تو موارد ب این خصوصی جلو خانوادش وایسه نامزد نیس چیزه ایش

اه همینو بگو

فردا میبینمش چی بگم بهش

😂هاها صداش در نیار

باشه فهمیدوم😎🤣

عجب صبری طبیعت ساخته واسع ما،من ایوب زمانم•••ی شب، شب شب تیره انگا روح اَ تنت میره دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیره:)سعی کن نباشد چیزکی تا مردم نگویند چیزها••• 🫠🚬هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم:)...🌱گرگ رو از هر طرف بخونی گرگع،همین صداقتشع ک جذابش میکنع 🫠حاجی ی جوری حرف دیگران براتون مهمه ک انگار انگشت وسط ندارین..😐@سحر_هسدم
صددرصد تو زندگیشم در اینده دخالت خواهند کرد 

چیکار کنم فردا میاد دنبالم چی بگم بهش الان میدونه عصبیم ولی نمیددنه سرچی گفتن فردا حرف میزنیم

ما شهرامون جدا بود وقتی شوهرم میخواست منو مهمون ببره خونشون کاملا مشخص بود مادرش ناراضیه ولی شوهرم زورم میکرد میبرد.

مامانه هم همش زنگ میزد پیام میداد مواظب خودت باش.

حسرت به دل موندم یبار بگه مواظب خودتون باشید.

منو ندید می‌گرفت.

حالا جلوی فک و فامیل و جمع یه قربون صدقم میره که بیا و ببین.ولی منکه میدونم واسه خودنماییه که بقیه حسرت بخورن بگن به به چه مادر شوهر خوبی 

عزیزم اخه من اصلا زیر بار حرف زور نمیرم همش اعصابم خورد میشه که اون چرا ب اینا گوش میده مگه ما دو سا ...

هی خواهر دلم خونه چی بگم آخه.

ولی گذشت زمان آدمو عوض می‌کنه خودم اولا خیلی عصبانی میشدم سر کاراشون دیگه عادی شده 

بگو الان شروع زندگیه تو باید خط قرمزارو برا خانوادت تعیین کنی که بدونن تا چه حد اجازه دخالت دارن ...

وای وای منم مث شما اصلا نمیتونم سکوت کنم سریع تغییر لحن میدم

اهه