2821
2789
عنوان

عفونت کلیه

333 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من بدنم پرجوش شده بود ی جای سالم نداشتم رفتم دکترازمایش دادم گفتن عفونت کلیه داری و جوشها برای همینه دارو دادن و امپول ولی من همچنان جوشام نرفته کل بدنم پره چیکارباید کنم خسته شدم ازاین همه جوش بازو سینه باسن شکم پام پرشده

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوب درکنار از محصولات پوستی هم استفاده کن 

من کل بدنمه مشکلم بااستفاده محثول خوب نشده درونیه 

بجز این من پریودامم کم شده 7روزه بودم شدم دوسه روزه اونم ن ب اون شدتی ک‌قبلا بودم نصف نصف شده نمیدونم‌باید چیکارکنم

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
باید صبور باشی دیگه شاید هنوز عفونتت خوب نشده 

نمیدونم من هم جوش داشتم هم پریود نامنظم و خیلی کم شده دورش و شدتش هم همینطور هم ریزش مو هم زیاد شدن موهای زائد برای این مشکل رفتم☹️ک این ازمایشارو نوشت گفت عفونت داری ولی من همچنان مشکلارو دارم 

قرصی ک برای عفونت دادن بهم نمیسازه اصلا امپولایم ک دادن تا اخرش زدم ازیطرفم جای امپولام ورم کرد زیر پوستی بهترنمبشه 

خب برو پیش اورولوژیست بذار دقیق تشخیص بده 

😣😣باید برم ولی فعلا شرایط اوکی نیست برم شدیدا خارش دارم 😣ازسرتا نوک پاک پرجوشم😭

سلام بهتر شدی؟

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792