2789
عنوان

سلام

70 بازدید | 10 پست

سلام بچه هامن۲۳سالمهیکسال ازدواج کردم و یکسال اقدامم ولی متاسفانه آزمون اول تنبلی تخمدان داشتم ک شش ماه قرص خوردم تخت نظر دکتر و کیست هام برطرف شد تا دوماه پیش هیچ کیستی نداشتم و من داروهای قطع کردم و پیاز درمانی کردم ک شنیده بودم پیاز درمانی برای تنبلی تخمدان خوبه و الان دوماه ک پریودنشدم هرچی بیبی میزنم هم منفی فقط یکبار مثبت شد بقیشو هرچقدر استفاده کردم منفی شد الان دوماه پریودنشدم و قرص مدروکسی میخورم دکتر بم داد گفت پنج رو بخورم و بعدش منتظر باشم پریودشم من الان روز پنجم میخورم ولی هنوز پریود نشدم کسی می‌دونه امکان داره باردارباشم یا ازتنبلی تخمدان؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ازمایش میدادی خیال خودتو راحت میکردی دوماه فکر و خیال فک نکنم باردار باشی

اره آخه شرایط سختی داشتم اسباب کشی داشتم وقت نمی‌کردم برم دکتر از کجا حدس میزنید ک بارداری نیست البته خودمم حدس میزنم ک باردار نیستم

اره ی بار مثبت شد ولی بعد اون حدود پنج باردیگش منفی شد

فک نکنم مثبت باشه،منم ۲۳ سالمه مشکل من نازک بودن ضخامت آندومتره ک دکتر گفت ۳ماه دارو میدم بعد اقدام کن

خدایا تو بساز 🙂تو بسازی قشنگ تره..
فک نکنم مثبت باشه،منم ۲۳ سالمه مشکل من نازک بودن ضخامت آندومتره ک دکتر گفت ۳ماه دارو میدم بعد اقدام ...

آها هی روزگار  بازم بارداری نبود😥😢انشالله مشکل شماهم برطرف شده گلم

۱ چون دکتر مدروکسی داده ۲ چون خودم با تنبلی تخمدان پیر شدم

مگ مدروکسی چکارمیکنه چ کنجکاو شدم آخه شنیدم اگ بچه باشه محکم می‌کنه اگ نباشه خونریزی میاره شمام تنبلی دارید؟چندسالتونه عزیرم