2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرم برم یا نه؟

157 بازدید | 11 پست

سلام 

من یه مادرشوهر دارم خیلی تنبله و ماسه زرنگه هربار با شوهرم میریم خونش سریع میگه برو چایی بریز بیار بعدش باز برو فلان قده تخم مرغ هست درست کن نیمزو کن یا نهایتش املت یا بادمجون میده(خیلی خسیسه و جمع کنه) میگه درست کن از موقع عقدم هروقت اونجا بودم ظرفارو خودم میشستم سفره هم خودم میاوردم میزاشتم حالا پرو شده ینی بگی از جاش تکون بخوره سلام هم انگار زورکی میکنه حال احوال و صحبتم که هیچ همیشه تو قیافس اصا انگار من نیستم اونجا واقعا بدم میاد دوست ندارم برم خونش،از طرفی میگم اگه نرم اینجوری عادت میکنه و از خداشه شوهرم تنها بره،چکاااار کنم بنظرتون؟؟؟اینم بگم از موقعی پدرشوهرم فوت شده فوق العاده تنبل تر ینی میری خونش رو فرش حال دستمال کاغذی استفاده شده هست اصا مهم نیست براش برداره داخل یخچالش میری یه ربی چیزی برداری همه چی شلخته و کپک زده...متولد ۴۸ هستش فک نکنین پیره😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینم بگم من تو سه چهار ساله که عروسش شدم هر نوع کمکی بهش کردم حتی یه بار یه تشکر زبونی هم نمیکنه بارها شنیدم که همسایه هاش دوستاش جلو روی خودم بهش گفتن این عروس آخریت خیلی دختر خوبیه فقط سکوت کرد😏

افسردگی گرفته حتما

من افسردگی گرفته بودم میکشتی منو بلند نمی‌شدم از جام

بعضی آدما از روی تنبلی یا بدجنسی نیست،ایشون کلا بی‌تفاوت شدن نسبت به خونه داری،نه فقط در مورد شما،پس این کاراش کلی هست به دل نگیر

ولش کن ب حال خودش رهاش کن🤣 بری خونش چیکار اخه حداقل شام و نهار نرو

میدونی دوست ندارم شوهرم تنها بره اونا از خداشونه من نرم شوهرم ولی یه بار نرفتم انگار ناراحت شده بود

افسردگی گرفته حتما من افسردگی گرفته بودم میکشتی منو بلند نمی‌شدم از جام بعضی آدما از روی تنبلی یا ...

آره خب جلو بقیه بچه هاشم همینجوریه ولی وقتی همه هستن کار ها رو فقط میده به من سریع منو صدا میزنه فقط ازم سواستفاده میکنه یجورایی

میدونی دوست ندارم شوهرم تنها بره اونا از خداشونه من نرم شوهرم ولی یه بار نرفتم انگار ناراحت شده بود

منم مثل توام اما روانیم کردن الان یک ماهه که شوهرم اگ کاری پیش بیاد مجبوری تنها میره خونه شون و زود بر میگرده اولش حرص میخوردم اما الااان راحتم. نکه نکری از هفته ای یک بار میره خونش تو همراه شوهرت دوهفته ی بار برو اونم بعدشام که زود بیای خونه دیگ اعصابت راحته

آره خب جلو بقیه بچه هاشم همینجوریه ولی وقتی همه هستن کار ها رو فقط میده به من سریع منو صدا میزنه فقط ...

حالا من برعکس برم خونش دست ب سیاه سفید نمیزنم مگ اومدم کلفتی؟ مخصوصا که دختراشم خونش باشن وقتی دختر خونه هست کارا ب عروس نمیرسه که انجام بده مگ اینکه خودم حال کنم کاری انجام بدم گاهی ظرف بشورم غذا درست کنم

آره خب جلو بقیه بچه هاشم همینجوریه ولی وقتی همه هستن کار ها رو فقط میده به من سریع منو صدا میزنه فقط ...

به نظرم نه به عنوان مادرشوهر بلکه به عنوان یه انسانی نگاش کن که افسردگی داره،اگه راحتی باهاش ببرش دکتر دارو میده بهتر میشه

یه سری ویتامین ها مثل د۳، ویتامین سی، مستقیم روی بی‌حوصلگی و افسردگی نقش داره

مطمئن باش این شخص کارای شخصی هم به زور انجام میده چه برسه مهمون و پذیرایی و تمیزی خونه