2777
2789

چرا بازش کنی؟مگه خودش چاک نیست؟🙄

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چاکرا سوم خطرناکه.بقیه‌ش نه. که البته برای همین سوم هم اگه اصولی پیش بری و پاکسازی کنی خطرناک نیست. من یه مدت خیلی توی فاز پاکسازی چاکرا بودم ولی الان خیلی حوصله شو ندارم. یه سال و نیم وقت گذاشتم واسش تهشم هیچ. بنظرم وقتتو بزار روی کتاب های روانشناسی که به خودشناسی برسی و بعد سعی کن هر روز مدیتیشن کنی و ذهنتو ساکت و اروم کنی. این از هزارتا پاکسازی چاکرا بهتره و منطقی تر. 

این دگر من نیستم، من نیستم، حیف از آن عمری که با من زیستم... :)
چرا میگی تهش هیچیه؟ یعنی نتیجه نداد؟؟،

تمرین چندانی نداشتم فقط مطالعه میکردم. ولی یه گروه هزار نفری بودیم ک هیچ کدوم نتیجه چشمگیری نگرفت

این دگر من نیستم، من نیستم، حیف از آن عمری که با من زیستم... :)