2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم هیچ کدوم از اینا رو ندارم

ولی تعریف دوقلو دیپوینت رو شنیدم خیلی خوب و جا داره 

با افتخار کاربر سال۹۶😎وقتی پیام دادی و جوابتو ندادم بدون ترجیح دادم با مغز زنگ زده ات بحث نکنم . پس بدون بی جواب موندن پیام ات از چیه😊

ببینین تو فامیل سه نفر از جمله پدرمادرم،الکترو استیل خریدن(دوقلو،نیم فریزر )بحدی اذیت شدن که قرار بود این موضوع رسانه ای بشه،پدرم میخواست روزنامه ای کنه این قضیه رو.تنها کارخونه ای بود که طبق گفته فروشگاه،کالاهاشون تعویض یا برگشت نداشت .زنگ هم می‌زدیم نمایندگی میگفتن همینه که هست.سالها اعصاب خرد کنی بابتش داشتیم،همیشه خدا خراب بود.حالا فکرکن دو طبقه این دوقلو رو بیار پایین ببر نمایندگی،بیار بالا،دوباره چندماه بعد باز خراب.

صفحه تروزن ایراد اصلی این مدل بوده.

سه خانواده اسیر شدن که به چشم دیدم،جدیدا یکی دیگه از آشنایان خریده ازش نظر پرسیدم گفته بد نیس،اما همچین مالی هم نیس.

درسته لوازم برقی شانسی ان،اما چهار تجربه ناموفق رو گفتم.شاید شانس شما یاری کنه و خوب باشه.

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
ببینین تو فامیل سه نفر از جمله پدرمادرم،الکترو استیل خریدن(دوقلو،نیم فریزر )بحدی اذیت شدن که قرار بو ...

😐😐😐وااا 

ما که هر کی الکترو خریده دیدم راضیه خدایی

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂
ببینین تو فامیل سه نفر از جمله پدرمادرم،الکترو استیل خریدن(دوقلو،نیم فریزر )بحدی اذیت شدن که قرار بو ...

اره لوازم برقی شانسیه ولی اگه به پرسوجوهم کنی بدنمیبینی

دخترم   وباباش  همه دنیامن