2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 30 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اولی رو نشناختیم،دومی خیانت و کتک و فحاشی،رفیق باز

انشالله برات یه خواستگار خوب پیدا میشه وخدشبخت میشی، امیدت به خدا 

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
ممنونم عزیزم من قصد دارم جدا بشم،ولی میترسم کسی نیاد یا بدترازاین سرم بیاد

بلخره زندگی با این آدمی که اینقدر صفت بد داره فایده ای نداره، مگه اینکه بتونی درستش کنی، همیشه تو جامعه خانوم هایی که یکبار طلاق گرفتن از ترس قضاوت حرف مردم نمیتونن از دومی جدا بشن،. این خیلی تلخه واینکه مرد از این موضوع سو استفاده میکنه، 

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
ببخشید، مگه شما تو کشورهای دیگه زندگی کردین، یا از نزدیک دیدی چطوره؟؟  تو همون کشورهایی که شما ...

آره نزدیکترینام هستن

خود اروپا اندازه آمریکا حق ندارم باهم زندگی کنن اما همون تایم زیادی که با هم میگذرونن یکم بیشتر تکلیفشون مشخص میشه نه مثل ما که حتی بیرون رفتنمونم ممکنه حرف و حدیث بشه

امروز از یکی تو فامیلمون. خواستگاری شد،دوبار جداشده، 23 یا24سالشه، نکنه خودشی

اینکه هنوز خاستگار نداره 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹
آره نزدیکترینام هستن خود اروپا اندازه آمریکا حق ندارم باهم زندگی کنن اما همون تایم زیادی که با هم م ...

شاید چون ما خیلی زود وابسته میشیم اما تو خارج این طوری نیست

نخواستن راحت تر ترک میکنن همدیگرو 

نه مثل ماها که دیگه ول کن طرف نیستیم 😅😅

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹