بچه ها بنظرتون کسی که دوبار طلاق گرفته ،تو ازدواج سومش کسی میاد سراغش؟یعنی خاستگار میاد؟خوشبختی چند درصد میشه تو ازدواج سوم؟من۲۴سالمه بچه ندارم(اینم نگید شوهرو میخوای چیکار و ازاین حرفا،چون من هنوز جوونم،آرزو دارم،تا ابد که نمیتونم خونه بابام بمونم اوناهم پیر میشن)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنونم عزیزم من قصد دارم جدا بشم،ولی میترسم کسی نیاد یا بدترازاین سرم بیاد
بلخره زندگی با این آدمی که اینقدر صفت بد داره فایده ای نداره، مگه اینکه بتونی درستش کنی، همیشه تو جامعه خانوم هایی که یکبار طلاق گرفتن از ترس قضاوت حرف مردم نمیتونن از دومی جدا بشن،. این خیلی تلخه واینکه مرد از این موضوع سو استفاده میکنه،
انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم
ببخشید، مگه شما تو کشورهای دیگه زندگی کردین، یا از نزدیک دیدی چطوره؟؟ تو همون کشورهایی که شما ...
آره نزدیکترینام هستن
خود اروپا اندازه آمریکا حق ندارم باهم زندگی کنن اما همون تایم زیادی که با هم میگذرونن یکم بیشتر تکلیفشون مشخص میشه نه مثل ما که حتی بیرون رفتنمونم ممکنه حرف و حدیث بشه