2777
2789
عنوان

دیگه جر اومدم😟

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 25 پست
آره دودلم نمیدونم

ازش بپرس ببین از چی میترسه یا مثلا براش جایزه در نظر بگیر بگو اگه تنها خابیدی مثلا انقد شب اینو بهت میدم 

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ...🪐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک دیگ سخت نمیگیرم... ی روزی میرسه همچین ازمون کنده بشن و دور بشن ک حسرت بخوریم‌ ی شب بیان کنارمون بخوابن....

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
۴ ماه گذشته هنوز عادت نکرده تو این چهار ماه همش شبا بیدار میشه و گریه میکنه میترسم اعصابش بریزه به ه ...

هر بچه ای یجوره من بچم دخترم و از همون نوزادی رو گهواره میخوابوندمش کنار خودم تماس نداشت باهام فقط تو ی اتاق بودیم طول شبم که شیر میخواست میشستم و بهش شیر میدادم دوباره میزاشتمش سرجا خودش 

من خودم یادمه خیلی کوچیک ک بودم مامانم منو برد ی اتاق دیگه جدا میخابوند  من واقعا اون شبا میتر ...

اره بخدا منم پیش مامانم میخوابیدم قشنگ یادمه دیگ ۷ سالم بود ی شبایی بابام بنده خدا..... بهم میگفت دیگ بزرگ شدی نباید پیش مامانت بخوابی من انقدر گریه میکردم.... حالا کو اون شبا؟ سخت نگیر بابا

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
آره واقعا

اتفاقا اسم دختر منم کیاناست.خیلی تلاش کردم جداش کنم از دو سالگی... باز برگشت پیشم باز جداش کردم باز برگشت.... همینجوری چندبار.... دیگ گفتم ولش کن بذار راحت باشه بچم کیو داره مگ بجز مامانش