2821
2789
عنوان

قاعدگی فوری

109 بازدید | 9 پست

من دو ماهه پریود نشدم دکتر رفتم برام امپول نوشت زدم ولی خیلی گذشته و اثر نکرده نمیدونم چرا اینجوری میشم ازمایش و سونو دادم گفتن مشکلی ندارم نه کیست نه هورمونی.یه فیبروم ۹ میل دارم که اونم فکر نمیکنم ربطی داشته باشه چون دکترم چیزی نگفت.چکار کنم بیاد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تبلی نداری ؟ پلی کیستیک نیستی ... من ی موقع عقب میندازم شربت زعفرون خونگی که خودم درست کردم و هر دوساعت یه لیوان  میخورم تا شبش پریود میشم 

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
تبلی نداری ؟ پلی کیستیک نیستی ... من ی موقع عقب میندازم شربت زعفرون خونگی که خودم درست کردم و هر دوس ...

فکر نکنم سونو رفتم چندبار بهم نگفته دکتر سونوگرافی.از کجا میشه فهمید؟روز خاصی باید برم سونو رو که بفهمم؟

فکر نکنم سونو رفتم چندبار بهم نگفته دکتر سونوگرافی.از کجا میشه فهمید؟روز خاصی باید برم سونو رو که بف ...

والا فک کنم باید واژینال بدی برو دکتر بگو میخوام برام بنویسی ببینم پلی کیستیکم یانه

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉
بعضیا میگن بخاطر سردیه هرچی گرمم میکنم و چیزای گرم میخورمم فایده نداره

منم چند روز گرمی خوردم ‌ زعفرون خوردم گل گاو زبونم خوردم .بهم گفتن .نعناع پونه اویشن و‌بابونه با هم دم کنم بخورم .بازم فایده نداشت

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792