2777
2789
عنوان

داشتن دو مدرک ارشد برای آزمون

239 بازدید | 5 پست

بچه ها برای کسی که دو تا مدرک کارشناسی ارشد داره برای ازمون استخدامی کدومش رو باید شرکت کنه؟؟؟میتونه هرکدوم رو خواست شرکت کنه؟؟یکی ارشد حسابداری یکی ارشد علوم تربیتی ...

درکنج خرابات  یکی مغبچه دیدیم                                  درپیش رخش سربنهادیم دگربار                                  آن دل که به صد حیله ز خوبان بربودیم                        در دست یکی مغچه دادیم دگر باز                                بچه مرشدم.......
من دو تا دارم ولی آزمون استخدامی شرکت نکردم بخوام بکنم یه روزی با اون مدرکی شرکت میکنم که احتمال قبو ...

یعنی مهم نیست کدوم رشته؟یعنی دل بخواهی میتونی هرکدوم ک احتمالش بیشتره شرکت کنی؟ اخه شنیدم میگن باید با اخرین مدرکی ک گرفتی فقط شرکت کنی ....

درکنج خرابات  یکی مغبچه دیدیم                                  درپیش رخش سربنهادیم دگربار                                  آن دل که به صد حیله ز خوبان بربودیم                        در دست یکی مغچه دادیم دگر باز                                بچه مرشدم.......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی مهم نیست کدوم رشته؟یعنی دل بخواهی میتونی هرکدوم ک احتمالش بیشتره شرکت کنی؟ اخه شنیدم میگن باید ...

نه عزیزم منظور اونا از آخرین مدرک آخرین مقطع تحصیلی هست مثلا شما الان ارشد دارید نباید تو آزمون استخدامی با لیسانستون شرکت کنید چون اگه دقت کرده باشین یه سری آزمون ها مثلا لیسانس میخوان نه ارشد و اینا بعد شرکت کننده مدرک ارشدش رو قائم میکنه و با لیسانس شرکت میکنه 

نه عزیزم منظور اونا از آخرین مدرک آخرین مقطع تحصیلی هست مثلا شما الان ارشد دارید نباید تو آزمون استخ ...

اها....ممنون ازت عزیزم 🥰😘