2777
2789
عنوان

تاحالا شده...

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 22 پست
خودشون آدمو نابود می‌کنن بعد میگن اخلاقت بده عوض شدی

دقیقا 

من گاهی زبونی میگفتم بخشیدمشدن واقعا هم بخشیدم ینی آدم کینه ای نیستم 

ولی کلا هیچوقت نتونستم عین اون روز اول بشم باهاشون 

بعد ها هم هر آدمی سر راهم اومد محتاط بودم

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

منم.ولی اونا پیگیرن

حداقل خوبه پیگیرن 

دوستای من سال ب سال هم زنگ نمیزنن 

همونایی ک خونمون میخوردن میخابیدن 

❤DaYaNa❤   من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده  ∆              ❤خدا❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا  من گاهی زبونی میگفتم بخشیدمشدن واقعا هم بخشیدم ینی آدم کینه ای نیستم  ولی کلا هیچ ...

نمیشه .ایقد آدما نامرد شدن هرکی دنبال سود و منفعت خودشه.نمیشه تشخیص داد کی دوسته کی دشمن.من فکر میکنم همه مثل خودم دلشون صافه و این منو نابود میکنه

من که به خودمم دیگه اعتماد ندارم

هوم 

منم 

نمیگم من اصلا مقصر نبودما  

چرا منم اشتباهاتی داشتم ولی ب قول یکی از کاربرا ماهم جواب دندون شکن داریم اما میترسیم جا دندون دل بشکنه 

منم تقصیر داشتم اما چاک دهنم و باز نکردم هرچی میخوام بگم

اما اونا چرا 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

نمیشه .ایقد آدما نامرد شدن هرکی دنبال سود و منفعت خودشه.نمیشه تشخیص داد کی دوسته کی دشمن.من فکر میکن ...

خب دیگه اشتب میکنی 

هی بابا کی میفهمه حال مارو اخه

هیچکس 

پاشو ی آبی ب دس ت و صورتت بزن 

بعدم ب کارات برس 

خیالت راحته راحت هیشکی تورو درک نمیکنه 

دور از جون بمیری هم ته ته تهش میگن اخییی

حآلت خوب شد کلا؟یا پشیمون شدی؟

ن پشیمون نشدم

اره بهتر ک شدم چند ماه بعد دوباره نصب کردم

هانیه هستم . ای کوووهِ نمکانی که تو تاپیک های خودم اِسکی میرید میفرمائید ؛ [ اوکی تو خوبی ]*😒*                                   باید عرض کنم : پَ نَ پَ فکر کردی تو خوبی لابد⁉️🤣😏😌✌