2777
2789
عنوان

شما هم بودین ناراحت میشدین؟

297 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من امروز ظهر زنگ زدم مامانم گفتم داداشا هستن پیتزا مهمون ما بخریم بیاییم دور هم بخوریم(داداشام مجردند بابام هم فوت شده) اول تعارف کرد بعد گفت اره.

منم ب شوهرم گفتم قبول کرد و خوشحال شد کلا خانواده م رو دوست داره.

تا رسیدیم دیدیم یه داداشام نیست مامانم گفت رفته باشگاه یه ساعت دیگ برا شام میاد شوهرمم یه نیم ساعت نشست و بعدش رفت برای سفارش و خرید پیتزا .

اون یکی داداشمم بعد رفتن شوهرم دوستش زنگ زد کارش داشت رفت و گفت برمیگردم برا شام.

شوهرم نیم ساعت بعدش پیتزا رو خرید و اومد اما هیچکدومشون نبودن!

یه رب صبر کردیم دیدیم داره سرد میشه خودمون سفره انداختیم خوردیم!

مامانم یه عذرخواهی ساده کرد ک ببخشین کار فکر کنم براشون پیش اومده درصورتیکه اگ ما همچین قصوری کرده بودیم حسابمون با کرام الکاتبین بود🥺(امان ازین پسردوستی)

تو ماشین شوهرم خیلی گرفته بود پیش خودش حتما گفت من هم خرج رو‌کردم هم ارزشی بهش داده نشد.

اینم بگم که کدورتی اصلا بین دوتا خانواده نیس و همه خوبیم با هم.

شوهرم کلا از لحاظ سوادی و مادی یه درجه بالاتر از داداشامه اما همیشه باهاشون خاکیه.

حالا حس میکنم شوهرم دلخوره ب من میگه برنامه ت درست نبوده 🥺

من خودمم ناراحتم 

چی بگم داداشات باید میموندن..ولی توام جلو شوهرت حق و بهش نده..خودتو عادی بگیر و بگو جوونن دیگه

شوهرت گلایه کنه توام تایید کنی این میشه استارت دلخوریاشون

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم داداشات باید میموندن..ولی توام جلو شوهرت حق و بهش نده..خودتو عادی بگیر و بگو جوونن دیگه &nbs ...

توهم عین شوهرمنی چرا هندردی نکنه اولش باید همدردی کنه بگه ار حق باتو ولی بیخیال جوونن و ..فلان

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
توهم عین شوهرمنی چرا هندردی نکنه اولش باید همدردی کنه بگه ار حق باتو ولی بیخیال جوونن و ..فلان

دقیقا.

منم اول خونه مامانم یه کم تو هم رفتم اما خب دیگ چاره ای نبود.شام کوفت خودمون هم میشد اگ میخواستم کش بدم

دقیقا. منم اول خونه مامانم یه کم تو هم رفتم اما خب دیگ چاره ای نبود.شام کوفت خودمون هم میشد اگ میخو ...

عیب نداره حالام فدای سرتون دیگه ازینکارا نکنین 

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...
2790
2778
2791
2779
2792