2777
2789
عنوان

یه سوااااال؟

374 بازدید | 38 پست

اگه‌کسی تومحیط کار شمارو عاشقانه دوست داشته،باشه وتوجه کنه  ولی ندونه سنتون چقدره بعد ک بفهمه شماازش چندسال بزرگترین خیلی سرد بشه وبهتون زیاد محل نده و حتی نخاد باهاتون روبرو بشه شما چجوری باهاش برخورد میکردین؟

هیچی.باهاش رسمی بر خورد می کنم....

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بی تفاوت

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
هیچ بی تفاوت،اگه عاشقم بود این چیزا براش ملاک نبود

واقعا من تعجبی ام اینقدر ب من توجه میکردن ک من فک نمیکردم وقتی سنمو بفهمن اینحوری بشن..الان با بقیه گرم میگیرن ولی با من نه ..سرمیزمن نمیان زیاد...کلا هنگم 

کلا جوری رفتار میکنم که برام فرقی نداره حرف برنه یا نزنه. یه ادم معمولیه برام‌ مثل بقیه همکارا. سلام ...

اره عادی ام منم ...ولی دیروز یه چیزخنده دار پیش اومد چشم تو چشم بهش خندیدم ،احساس بدی بهم دست داد ..بعدش دوباره اصلا نیمد سمت من ...بهم برمیخوره ..حس بدی بهم دست میده..دلم شکست 

سخته خیلی برام چون منم بهشون علاقه مندشدم ولی مجبورم عادی باشم ک نفهمه من دوستش دارم

خیلی سخته خیلی

منم همکلاسیم خیلی تحویلم می‌گرفت و یهو سرد شده

حتی نمیدونم چرا

شب و روز بهش فکر می‌کنم و دلتنگشم

چون عاشق نبوده هوس داشته برای همین تا سنت فهمیده اینقدر ازت دوری می‌کنه تو هم همین کار بکن و به کفشت ...

مرسی عزیزم ازراهنماییت.  .من هنوزم فک میکنم دوستم داره ولی فرار میکنه ازم انگار کوفت دارم من ..بهم برمیخوره واقعا..من فقط سنم بالاتره جزام ندارم کهههه