ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یعنی دو طرف شلف بذاره ولی اون سمتش که اشپزخونش ویترینی باشه اینجوری خوبه که تا به تا هم نباشه ؟ شلف ...
من منظورم اینجوری فقط کابینت ما قدیمی و خیلی شیک نیس اما شما میتونی در بزاری جلوش یا شیشه بعد پشتشم من منظورم بود ک شلف بزاری چنتا بالاش برا دکوری البته ساده ام شیکه بنظرم بعد چون میگی اشپزخونت درازه فک کنم یکم جلوشو بگیری بهتر میشه هم کابینتت زیاد میشه هم میتونی مبل بچینی هم یکم مربع میشه و حریم خصوصی داری وقتی ک مهمون هست
من منظورم اینجوری فقط کابینت ما قدیمی و خیلی شیک نیس اما شما میتونی در بزاری جلوش یا شیشه بعد پشتشم ...
من منظورم اینجوری بود که ویترین وسایل برقی باشه ولی از سمت پذیرایی فقط ویترین باشه که توش وسایل دکور اینا بزارم وسایل برقا دیده نشه مثلا پشته ویترین رو ببنده با ام دی اف