2777
2789
عنوان

مشاور لیزر

1029 بازدید | 18 پست

انشالله فردا میخوام برم مشاور لیزر 

اخه میخوام لیزر موهای زائد کنم 

گفت باید اول بیای پیش مشاور 

مشاور قبل لیزر موهای زائد ، دقیقا چه کار میکنه ؟ 

شیو نکردم 

معاینه ک نمیکنه ؟

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باس بدون مو بری ضخامت رو ببینه و اگر حساس باشن میپرسن از نظر داخلی مشکل داری یا ن گاها میگن آزمایش ببری

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽
ما که مشاوره نشدیم فرتی لختمون کردن خوابوندنمون روی تخت

اخه گفت اول رنگ پوست رو میبینن ، با توجه ب اون ، دستگاه رو انتخاب میکنن 

گل ، راضی بودید ؟

صورت و شکم و پهلو هم موهاش کمه ، ادم نتیجه میگیره ؟

مثلا بیکینی دیگه مو در نمیاد ؟

باس بدون مو بری ضخامت رو ببینه و اگر حساس باشن میپرسن از نظر داخلی مشکل داری یا ن گاها میگن آزمایش ب ...

خوب من از قصد ، شیو نکردم مثلا دست و پاهامو 

که ضخامت موهامو ببینه 

اخه موی مشکی و ضخیمی دارم 

گفتم شاید با مو بهتر باشه ؟

خوب من از قصد ، شیو نکردم مثلا دست و پاهامو  که ضخامت موهامو ببینه  اخه موی مشکی و ضخیمی ...

بل

مفرد مونث محصل شاغل🤪🥰 ولی کم کم دیگ باید بنویسم جمع مونث و مذکر عاشق🥺🤤💕👫🧿۷امین کاربری بنده هستند ایشون😐نی نی یار جون بیا باهم دوست باشیم جان من🤍😐سلطآن تغییر مود در ثانیه 😁🥴ولی این خداست که بخشندست من تا جرت ندم ولت نمیکنم داوش😁😌 این که خدا سهم زیبایی همه رو به تو داد اصلا عادلانه نبود ولی خیلی عاشقانه بود 🌱🥺 ولی قهرمان واقعی همون آدم توی آینه هست،،ب خودت مطمئن باش جان من💖💫  خدایا شکرت 💕😽
اخه گفت اول رنگ پوست رو میبینن ، با توجه ب اون ، دستگاه رو انتخاب میکنن  گل ، راضی بودید ؟ ...

اره عزیزم خیییلییی خوبه حتما برو من کندلا رفتم هر سال باید شارژ میکردم که نکردم بخاطر همین  الان بعد از دو سال روی بیکینیم فقط چندتا تار مو درومده، بقیه جاهام صاف صافه

اره عزیزم خیییلییی خوبه حتما برو من کندلا رفتم هر سال باید شارژ میکردم که نکردم بخاطر همین  الا ...

شما اوایلش هر ماه میرفتین ؟ 

بعد هرماه شد ، چند وقت یک بار ؟

هر جلسه چقدر هزینتون میشه 

چند تا اول باید هرماه بریم ؟

گلم حیفه ، هرسال یه هزینه ای کنید ک راحت بشید 🌹

مچکر میشم راهنمایی کنید 

شما اوایلش هر ماه میرفتین ؟  بعد هرماه شد ، چند وقت یک بار ؟ هر جلسه چقدر هزینتون میشه  ...

عزیز کندلا 40 روز یباره، 7 جلسه رفتم بعدش گفتن 6 ماه بعد بیا شارژ، رفتم، بعدش گفتن هر سال  باید بیای شارژ که نرفتم،، من سه سال پیش فول بادی میرفتم جلسه ای 1200،، 

راست میگی واقعا حیفه ولی حسش نیست اصلاااا برم ولی واقعا پوستم مثل پوست بچه ها شده، اول 6 جلسه دایود رفتم حتی 1 درصدم تغیر نکرد، تو هم خواستی بری کندلا برو.البته تعریف سانشور هم شنیدم، ولی تجربه  من کندلاست

عزیز کندلا 40 روز یباره، 7 جلسه رفتم بعدش گفتن 6 ماه بعد بیا شارژ، رفتم، بعدش گفتن هر سال  باید ...

مچکر نازنین 🌹

اره حتما برو ، حیفه 

انشالله خوب باشه برای منم 

دستش سبک باشه ازدواج کنم 💔😊

مچکر نازنین 🌹 اره حتما برو ، حیفه  انشالله خوب باشه برای منم  دستش سبک باشه ازدواج ...

فداات عشقم جلو جلو مبارکت باشه پماد زینک بخر بعد از لیزر بزن بدنت که بدنت داغ نشه، 😘😘😘 انشاللهه یه همسر خوب قسمتت بشه