2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سیر ترشی🥲🤤 ترکیب بهشتی🤌🏽 نوشجان

مرسی عزیزم خسته و کوفته اومدم تازه میخوام درست کنم🤧

دندانپزشک هستم سوال دارید، بپرسید  به جای اینکه سعی کنی جواب آدم های منفی را بدهی،لذت سکوت را تجربه کن...👩‍⚕️
مرسی عزیزم خسته و کوفته اومدم تازه میخوام درست کنم🤧

خسته نباشی گل

بلندشو سه سوته شامتو حاضر کن خیالت راحت باشه

بعدش استراحت کن

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

من میخوام سیب زمینی کوکو درست کنم

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
خسته نباشی گل بلندشو سه سوته شامتو حاضر کن خیالت راحت باشه بعدش استراحت کن

بعدم باید برم درمونگاه شیفت وقت نمیکنم استراحت کنم ولی الان میخوام سريع برم سه سوته به قول شما آماده کنم😁😁

دندانپزشک هستم سوال دارید، بپرسید  به جای اینکه سعی کنی جواب آدم های منفی را بدهی،لذت سکوت را تجربه کن...👩‍⚕️
بعدم باید برم درمونگاه شیفت وقت نمیکنم استراحت کنم ولی الان میخوام سريع برم سه سوته به قول شما آماده ...

ای جان خدا بهت سلامتی و قوت بده عزیزم🥰

اره بلند شو سه سوته آمادشون کن نوشجان کن ک میری شیفت سرحال باشی و انرژی داشته باشی❤

از الان خدا قوت😍

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
ای جان خدا بهت سلامتی و قوت بده عزیزم🥰 اره بلند شو سه سوته آمادشون کن نوشجان کن ک میری شیفت سرحال ...

فدات بشم عزیزم

خورشت کرفس خوشمزس؟نخوردم تاحالا

بله عزیزم خیلی بستگی به درست کردنش داره هرکی یمدل درست میکنه مامانم عالی میپزه

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️
به به چه غذاهايي !!  نوش جونتون  ضمنا كرفس خيلي دوست دارم  صد حيف از ديروز رژيم شرو ...

ای جان🤩منم شکمو هستم ولی خب لاغرم اصلا چاق نمیشم ۴۷ بودم بزور رسوندم الان ۵۱

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️