2777
2789

آنتی بیوتیک چند روز مصرف کردم بخاطر زخم دست

قبلا از بارداری زخم مقعد بیرون زدگی و زایده گوشتی داشتم دکتر میگه همورویید یکی میگه شقاق خودمم موندم اسمش چیه

کدوم پماد بهتره 

آنتی همورویید 

دیلتیازم

و،،،

خدا خیرتون بده یه پماد خوب معرفی کنید

از دکترا خسته شدم هر کدوم یه پماد میده واسه چند روز فقط خوبه

نگید عمل چون دو بچه کوچیک دارم الآنم یک ماه دستم درد جیگرم خونه

بیرون زدگی همراه با خونریزی یعنی هموروئید درجه چهار

و راه حلش عمل هست

اما اول باید تغذیه تون رو درست کنید، فیبر بالا و روغنی ترجیحا بخورید، در همون حین کرم هاتون رو مصرف کنید تا زخم خوب بشه، چند وقت دیگه هر زمان اوکی بودید برید عمل کنید

تونستم بعد زایمان از وزن ۱۱۹.۵ به ۷۶ برسم، مطمئنم یکبار دیگه هم میتونم💪💪💪از سال ۹۵ کنارتونم و رمز کاربری قبلیم فراموشم شد😑😑😑 ❤️وزن شروع: ۱۲۷.   وزن فعلی: ۱۰۳.۸    وزن هدف بعدی:۱۰۰.  وزن هدف نهایی:۷۸ 🌹تاپیک بامدادخمار عزیزم، عضو گروه قرمز هستم🌹❤️

البته اینم بگم که، با لیزر هم درمان میشه، این دیگه بستگی به دکترتون و تشخیصش داره

تونستم بعد زایمان از وزن ۱۱۹.۵ به ۷۶ برسم، مطمئنم یکبار دیگه هم میتونم💪💪💪از سال ۹۵ کنارتونم و رمز کاربری قبلیم فراموشم شد😑😑😑 ❤️وزن شروع: ۱۲۷.   وزن فعلی: ۱۰۳.۸    وزن هدف بعدی:۱۰۰.  وزن هدف نهایی:۷۸ 🌹تاپیک بامدادخمار عزیزم، عضو گروه قرمز هستم🌹❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم

خواهرشوهر منم همین مشکلو داشت دکتر بهش گفت عمل ولی از ترس نرفت 

قشنگ۲سانت بیرون زدگی داشت

هر روز ۲۰دیقه تو آب ولرم بشین بعد ماساژ بده یکم 

۲یا۳یار درروز تکرار کن اگه نتیجه نگرفتی🤗🤗🤗