sarryy_sh مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 315 عنوان روغن captain black 128 بازدید | 10 پست روغن کاپیتان بلک چیه برای موعه؟! بوش عالیه ... 1401/09/06 | 16:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
samie34 عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 4756 والا من یه عمر دارم عطرشو میزنم،روغن نیست که حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
samie34 عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 4756 اونی که بوش عالیه عطره عزیزم.یه نوع عطر و ادکلن بابوی گرم و شیرین و عالی.ولی چون غلیظه فکر کردی روغنه حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
sarryy_sh مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 315 اونی که بوش عالیه عطره عزیزم. یه نوع عطر و ادکلن بابوی گرم و شیرین و عالی. ولی چون غلیظه فکر کردی ... تو یه شیشه اس مایع هس ولی اصله از خارج خالم اورده بود عشقم پس چجوری باید استفادش کنم
samie34 عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 4756 تو یه شیشه اس مایع هس ولی اصله از خارج خالم اورده بود عشقم پس چجوری باید استفادش کنم خب دیگه.اون روغن نیست که،عطره وااااااااای از کجا آورده؟؟؟کاپیتان بلک اصله دیوووونه..میشه آدرس خونتونو بگی من شب خیلی مؤدبانه بیام دزدی؟لامصب من میمیرم برای اون شیشه ای که خاله جانت برات آورده حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
samie34 عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 4756 تو یه شیشه اس مایع هس ولی اصله از خارج خالم اورده بود عشقم پس چجوری باید استفادش کنم تو کدوم روغنو دیدی انقدر خوش بو باشه؟میدونم تو دختری،من دخترم،ولی میشه با من ازدواج کنی؟جهاز هم همون یه شیشه خاله جان کافیه.هیچی نمیخوام بخدا حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
sarryy_sh مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 315 خب دیگه.اون روغن نیست که،عطره وااااااااای از کجا آورده؟؟؟ کاپیتان بلک اصله دیوووونه..میشه آدرس خو ... وااای😂😂😂حالا زنانس؟؟؟...درش شکسته همش ریخته یکم مونده.مردونه که نیس؟!؟!؟ ابروم نره عکس یه پیرمرد روشه
sarryy_sh مدیر استارتر عضویت: 1401/08/15 تعداد پست: 315 تو کدوم روغنو دیدی انقدر خوش بو باشه؟ میدونم تو دختری،من دخترم،ولی میشه با من ازدواج کنی؟ جهاز هم ... وااای😂😂😂 بیا من راضی ام😛😛❤😂حالا زنانس؟؟؟...درش شکسته همش ریخته یکم مونده.مردونه که نیس؟!؟!؟ ابروم نره عکس یه پیرمرد روشه
samie34 عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 4756 وااای😂😂😂 بیا من راضی ام😛😛❤😂حالا زنانس؟؟؟... درش شکسته همش ریخته یکم مونده. مردونه که نیس؟!؟! ... چرا مردونهس.ولی من انقدر عاشقشم که میزنم.به مردونگیش هم کاری ندارم.قلبمو شکستی خواهر جای اون شیشه. حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...
samie34 عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 4756 وااای😂😂😂 بیا من راضی ام😛😛❤😂حالا زنانس؟؟؟... درش شکسته همش ریخته یکم مونده. مردونه که نیس؟!؟! ... الهی من فدای اون پیرمرده بشم و خاله تو که اون عطر اصلو آورده برات حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...