2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما بچه طلاق نبودیم کلی از همسنامون عقبیم. ربطی نداره عزیزم. 

میدونم عزیزم هر کسی یه مشکلی داره ولی ببخشید از این حرف ها بدم میاد اگه من از زندگیم جلوی شما بگم میگید حالا ما که طلاق نگرفتن ولی هرروز قهر و دعوا چه فرقی میکنه.. من بخاطر همین گفتم با یکی مثل خودم بحرفم !..

یک عدد چپی 

اگرچه لحاظ میگین عقبین گلم؟

از همه نظر تقریبا 

از اینکه خانواده ها هیچکدوم تو رو نمیخوان و بعد حتی رو نظر پدر و مادرت تاثیر میزارن .. تو یکی هم زورت بهشون نمیرسه ،، من اول که مامانم جدا شده خانواده مامانم به بابام شرط گذاشتن من رو نگه داره بعدش مامانم خودش میخواد منو بگیره و من دیگه میام اینجا حالا فکر میکنم تو خانواده بابام جایی ندارم

از نظر درس بالاخره دارم لیسانسمو میگیرم بعد از انصراف از رشته بابام،، ولی بابام از همون موقع باهام بد شده هیچ جوریم نمیتونم ازش حقمو بگیرم تازه همه طلبکارن و میگن ما به تو خیلی بیشتر محبت کردیم حالا دارم سه ساله درسمو تموم میکنم ولی انگار نه انگار نمیتونم شاد باشم از اینکه انقد راحت دروغ میگن لجم میگیره ولی آدمای اطراف منم فقط همینا هستن دیگه ،، 

یک عدد چپی 

از همه نظر تقریبا  از اینکه خانواده ها هیچکدوم تو رو نمیخوان و بعد حتی رو نظر پدر و مادرت تاثی ...

صددرصد نمیتونم درکت کنم چون تو شرایطت نبودم عزیزم..اما خودتو اذیت نکن.واقعا حیفه بخاطراینچیزا تواین سن همش ناراحت باشی.چراانصراف دادی عزیزم؟؟؟چی دوست داری بخونی؟

اگرچه لحاظ میگین عقبین گلم؟

یه دوره ای بعد انصرافم کلا همه از روم رد شدن😂 انگار کینه هاشون از بابام سر من خالی میکنن یا میگن حالا که کسی پشتش نیست هرکار میخوایم بکنیم 

یک عدد چپی 

صددرصد نمیتونم درکت کنم چون تو شرایطت نبودم عزیزم..اما خودتو اذیت نکن.واقعا حیفه بخاطراینچیزا تواین ...

حقوق دارم میخونم ولی نمیدونم عادیه که هیچ حسی ندارم از هیچی هم پشیمون نیستم انصرافم یا حتی هر اتفاقی کلی تجربه داشته برام

یک عدد چپی 

صددرصد نمیتونم درکت کنم چون تو شرایطت نبودم عزیزم..اما خودتو اذیت نکن.واقعا حیفه بخاطراینچیزا تواین ...

ممنونم عزیزم ❤️نمیدونستم شما بچه طلاق نیستین

یک عدد چپی 

حقوق دارم میخونم ولی نمیدونم عادیه که هیچ حسی ندارم از هیچی هم پشیمون نیستم انصرافم یا حتی هر اتفاقی ...

ب حرفهای آدمهای سمی اهمیت نده اونا فقط می‌خوام سوهان روحت باشن.ب هدفت فک کن روزی گ موفقیتتو ببینن بادشون خالی میشه

ممنونم عزیزم ❤️نمیدونستم شما بچه طلاق نیستین

قربونت برم...انقدر ب این جمله فک کن...بچه طلاق باشی نباشی می‌دونم حتما فرق داره اما بپذیرش وباهاش کنار بیا..شاد زندگی کن بخاطر خودت   

قربونت برم...انقدر ب این جمله فک کن...بچه طلاق باشی نباشی می‌دونم حتما فرق داره اما بپذیرش وباهاش کن ...

چقدر مهربونین شما 🌿😘 باشه حتما بایدم قبول کنم شرایطمو.. درمورد اونا اونقدر بی تفاوت شدم که نمیتونم خوشحال بشم از اینکه موفقیتم رو ببینن دوست دارم هیچی ازم نشنون هیچی ازشون نشنوم اصلا دوست ندارم زندگیم ربطی بهشون داشته باشه چون وقتی زمین خوردم خ بد ولم کردن الان چند ساله یکیشون فقط هدیه تولد میفرسته برام  از اول بازیگر مهمان بودم انگار 🤪 اونم ۴ روز بعد میخواد به اون هدیه استناد و توجیه کنه ما که به یادت بودیم ،، مرسی گلم ایشالا به همه ارزوهات برسی دوست خوبم ❤️❤️❤️

یک عدد چپی