2777
2789
عنوان

سحرخیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 18 پست
اون فرق داره  با یکسری ملاحظات و برنامه ریزی نه اجبار و تو عالم خواب و گشنه شب قبل دوازده بخو ...

مرسی عزیزم حتما نکاتی ک گفتید بکار میبرم . ان شاءالله بتونم سرخیز بشم❤ مرسی جونم😍😘

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

مرسی عزیزم حتما نکاتی ک گفتید بکار میبرم . ان شاءالله بتونم سرخیز بشم❤ مرسی جونم😍😘

خواهش میکنم 💕

ایشالله اوکی شی

منم اوایل سختم بود الان دیگه راحته همه چیز صبح عادت شده برام

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه درسام نمیرسم و وقت کم میارم😅

من خودم شبا درس بهتر تو مخم میرفت چون همه جا سکوت مطلقه

ولی صبح زود اصلا نمیفهمیدم چیزی 

اگه شبا راحت‌تری خب عیب نداره همون شب بیدار بمون روز بخون 

چطوری وقت کم میاری از بیست و چار ساعت هفت هشت ساعتشو بخواب  

بقیه شو درست برنامه ریزی کن فقط بخون دیگ 

دیگه غذا خوردن و انجام کارای شخصی که زیاد زمان نمیبره در طول روز

من خودم شبا درس بهتر تو مخم میرفت چون همه جا سکوت مطلقه ولی صبح زود اصلا نمیفهمیدم چیزی  اگه ...

ن والا صبح بهتر میفهمم اصن شب نمیتونم بخونم ده چیشع بتونم بخونم البته من سالای پیش خیلی اوقات شبم میخوندم😅 اینقد استرسا زیاده همون شیش هفت ساعت گاهی عک میکنم زیاده

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/