2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

221 بازدید | 11 پست

اول اینکه مراسم پدرشوهرم مراسم سالگرد خانواده منو دعوت نکردن منم یادم نبود بگم جرا نگفتین من فقط یه عروس هستم ،کلا ما شهر دیگه هستیم

تولدی جیزی بشه ما رو دعوت نمیکنن لاقعر تلفنی یه تعارف کنن 

بعد چند سال فامیل نزدیک شوهرم اومد یه خونه نویی مبارک نگفت خودش میلیارده اما یه هل پوچم دستش نیاورد من همیشه دست پر میرم

امسال تصمیم گرفتم هیچی دستم نبرم ولی مادرشوهرم نمیذاره که هی میگه برای فلانی اینکارو کنین 

ول نمیکنه ادم رو 

عیدم داشت دخالت میکرد 

حالا امسال بهش حالی میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من به حرف کسی کاری ندارم

از اول زندگی یه دفتر برداشتم هرکی بهم کادو داد من تو اون نوشتم به وقتش یه کادو بالاترش رو براش بردم شوهرمو عادت دادم کسی برام کاری نکرده بهش کادو نمیدم..نه به خاطر پولش.. به خاطر اینکه لابد منو لایق کوچکترین چیزی هم ندیده که کادو نداده.. منم چون نالایق نیستم.. واسه اثباتش.. منم چیزی نمیبرم که طرف حالیش شه.. به قول قدیمی ها یه کاسه داریم آرَک پارَک ،تو پر میکنی ،من پر تَرَک..

طرف به من بده من بهترشو میدم.. طرف منو حساب نکنه.. منم حسابش نمیکنم

من به حرف کسی کاری ندارم از اول زندگی یه دفتر برداشتم هرکی بهم کادو داد من تو اون نوشتم به وقتش یه ...

اخه اصلا به شوهرم میگم هیچی نمیکه چون فامیلایی خودشن

مادرشوهرم از این به بعد هرچی بگه اصلا گوش نمیدم البته اون به شوهرم میگه برای بچه فلانی خوراکی بخر ال بخر

اخه اصلا به شوهرم میگم هیچی نمیکه چون فامیلایی خودشن مادرشوهرم از این به بعد هرچی بگه اصلا گوش نمید ...

برای بچه ها خوراکی بخر.. به پیرهای جمع احترام بزار.. ولی برای باقی سنین نه..

پیر که پیره و احترامش واجب.. گاهی بردن یه جعبه شیرینی برای بزرگترا احترام خودمون رو بالا میبره تو جمع و ازشون توقعی نیست برن برامون تو مناسبت ها هدیه بخرن..

بچه ها هم که ازشون کاری ساخته نیست و پلید بودن بزرگتراشون گردن اونا نیست و من خودم به شخصه عاشق دختر خواهر شوهرم بودم و اون هر روز میومد دیدنم و باهاش بازی میکردم براش سوغات میخریدم رستوران و استخر و..میرفتیم اجازه شو میگرفتم با خودم میبردم..در حالی که مادرش باعث روزهای تلخ زندگیمه..ولی اون بچه بود و بی گناه.. الانم بزرگ شده با اینکه مادرش هی از من بد میگه بهش.. ولی منو دوست داره و گاهی یواشکی امارهایی بهم میده که مادرش بفهمه سکته میکنه..🤪

بعدشم جلوی دیگران مهربونی کردن به بچه ها و سالمندان و اونایی که مریضن ناتوانن و.. باعث میشه دید دیگران بهمون مثبت شه.. البته اگر تابلو و ریاکارانه نباشه..😁

ولی من مثلا عموی شوهرم رفته زیارت نه خداحافظی کرده نه سوغات اورده یه دنیا مهمون دعوت کرده شام داده و.. منو دعوت نکرده.. ☹️من رفتم زیارت قبول گفتم یه جعبه شیرینی بردم  ، اما همه کادو داده بودن و قربونی براش گرفته بودن  و.. من هیچی ندادم..یا عموی خودم من و مراسم نامزدی دخترش دعوت نکرد..منم هیچ کادویی ندادم 

یا هر کس دعوتم کنه مهمونی معمولی و.. منم دعوت میکنم حتی پذیرایی بهتری میکنم ازش هرکس کادو بده به مناسبت ،چون یادم نمیمونه یادداشت کردم تو دفترم  ،اونو نگاه میکنم مناسب اگر چند سال از اون کادو گذشته منم به روز حساب میکنم جبران میکنم..

مثلا ۵۰ هزار تومن چند سال پیش حکم ۵۰۰ تومن الان رو داره.. من مثلا در حد ۷۰۰ هدیه میدم..که اگر برگردیم به گذشته انگار ۷۰ تومن بابت کادوی ۵۰ تومنی دادم..

ولی خوراکی خریدن برای بچه کوچولوها اگر بچه ی پرو و بی تربیتی نباشه میخریم با میل هم میخریم..حس خوبی هم پیدا میکنیم وقتی بچه خوشحال میشه و با ذوق بوس میکنه تشکر میکنه و خوراکی رو میخوره..

اینجور چیزا رو خودت گاهی پیش قدم شو تا نشون بدی خسیس نیستی قلبت پاکه بچه ها رو دوست داری.. 

گناه پدر و مادرشون رو سر اونا تلافی نمیکنی..ولی مثلا چون والدینش یه ادم بزرگه و شعورش میرسه و به عمد تو مناسبت ها دست خالی میاد بگو من خودشیرینی نمیکنم کادو بدم و خودمو کوچیک کنم..

گاهی هم منت بزار سر شوهرت بگو مثلا فلانی تولد من اومد برام کادو نیاورد ،ذات خودشو نشون داد تو جمع.. من محتاج کادوی اون نبودم..اماااا.. من به خاطر ارزشی که برای تو قائلم... تولد اون (اگر دعوت شدی مثلا...) براش یه کادوی کوچیک میبرم تا دست خالی نریم.. 

گاهی مواقع ادم تو شرایطی قرار میگیره که اگر تو جمع کادو نده خودشو خسیس نشون میده و بقیه خبر ندارن که مثلا طرف برای تو هیچ وقت کاری نکرده که بخوای جبران کنی.. یا مثلا میگن چقدر عقده ایه چون صاحب مجلس کادو نداده اینم کادو نمیده و..یه سری شرایط باید کوتاه بیای و یه پول مختصر یا یه کادوی الکی هم شده باید دستت بگیری ببری تا خودت تو جمع خراب نشی.. اما در کل.. جایی که میشه جبران کرد جبران کن.. کادوی خوب بهت دادن کادوی خوب بده.. کادو ندادن نده..

یا توعروسی ها... مثلا با خانواده شوهرت یا با خانواده پدریت برو.. بابات کادو میده یا پدرشوهرت کادو میده تو نده و خودتو با اونا حساب کن که مثلا دو تا خانواده یه کادو دادن..

به شوهرت از قبل بگو اگر مامانش گفت مثلا برو عروسی فلانی کادو بده شوهرت خودش بگه مامان مگه فلانی تا حالا به من ارزش گذاشته کادو بده تو فلان مناسبت اومد با دست خالی ..عین خیالش هم نبود.. همین که عروسیش اومدم منت گذاشتم رو سرش بره خداشو شکر کنه اومدم🤪 یه بار شوهرت اینجوری بگه مادرشوهرت دستش میاد.. ولی خوراکی بچه و چیزای چرت و پرت رو زیاد مخالفت نکن خیلی گیر بدی خودتو خراب میکنی تو چشمشون و خسیس به چشم میای.

موفق باشی

برای بچه ها خوراکی بخر.. به پیرهای جمع احترام بزار.. ولی برای باقی سنین نه.. پیر که پیره و احترامش ...

بخدا ما خرجایی براشون کردیم که بی نهایته،من همیشه برای مادرشوهرم و مادربزرگ شوهرم که پیره کادو میبرم میگم گناه داره،آخه مادرشوهر من اصلا درک نداره بازار که میریم سفارش میده فلان چیزم بخر،اخه شاید پول نداریم،بخدا انقدر از شوهر من پولا کندن که تمومی نداره،من درک میکنم ایندفعه شوهرم گفت برای فلانی که زحمت کشیده فلان کارو برای ما کرده کادو بخریم منم براش یه بلوز خرید کادو کردم دادم با اینکه ازش دل خوشی نداشتم،اخه مادرشوهر من زورگویی داره ،ای خواهر من و شوهرم همیشه جور نداری های خانوادا شوهرم کشیدیم،والا من تازه عروس بودم خونه فامیلاش میرفتم بدترین و بی ارزش ترین چیزا رو میدادن حالا عروسیمونم که کادو ندادن،ولی مادرشوهرم برای فامیلاش همه کاری میکنه 

اصلا اینا رسم ندارن کسی چیزی ببره دستش من هرسال برای کل خاندانشون جعبه شکلات میخرم توی ماشین که دست خالی نباشیم،ولی دیگه نمیکنم منم هرکس هرکاری کنه براش جبران میکنم،اصلا یجورین فامیلایی شوهرم عذا میگیرم بخوام برم 

برای بچه ها خوراکی بخر.. به پیرهای جمع احترام بزار.. ولی برای باقی سنین نه.. پیر که پیره و احترامش ...

ببین من برای اون بچه همیشه کتاب داستان میخرم و خوراکی مادرشوهرم طلبکاره میگه برای بچه های داداشتم کتاب داستان میخری گفتم بله،منظورش این بود این چیه با ادمی متوقع مثل این من چیکار کنم  

ببین من برای اون بچه همیشه کتاب داستان میخرم و خوراکی مادرشوهرم طلبکاره میگه برای بچه های داداشتم کت ...

لابد فکر کرده برای بچه های داداشت سکه و خونه و ماشین میخری..

خب واسه بچه توپ و کتاب و مداد رنگی و خوراکی و اسباب بازی و همچین چیزا میبرن دیگه..

توقع زیادی داره..

من در حد چیزای کوچولو رو میگم.. کادو که نه اما خوراکی در حد بستنی و پفک و.. اونم یکی دو تا که بچه پرو نشه دفعه بعد خوراکی که باباش براش نمیخره رو هم توقع کنه شما بخرید..اون جوری..نه بیشتر..

بچه هم تو عالم بچه گی بد عادت میشه یه وقت یه چی میخواد نخرید میشید عمو بده..دایی بده..یا هر نسبتی که باهاتون داره

شوهر منم یه بار جو بهشو گرفت به بچه داداشش گفت کنکور قبول شی گوسفند میکشم جلو پات.. شوهرم حافظه اش زیاد قوی نیست.. منم لبخند زدم و خودمو زدم به اون راه تا اون کنکور بده اینم یادش رفت.. بچه هه اومد گفت عمو قبول شدم شوهرمم بوسش کرد گفت افرین شیرینی خریدیم بردیم..

یه جاهایی لازمه ادم رو نده.. والا هم شوهر ادم جوگیر میشه هم ایل و طایفه اش پر توقع..

لابد فکر کرده برای بچه های داداشت سکه و خونه و ماشین میخری.. خب واسه بچه توپ و کتاب و مداد رنگی و خ ...

اره والا پر رو میشن یبار هی میگفت اسباب بازی بخرین پولشو من میدم تعارف کردا ولی شوهر من گرفت ازش والا چه معنی میده شوهر من نه دایشه نه عموش هی میگه بخر بخر

لابد فکر کرده برای بچه های داداشت سکه و خونه و ماشین میخری.. خب واسه بچه توپ و کتاب و مداد رنگی و خ ...

اره بابا خوبی که از حد بگذره نادان خیال بد کنه بخدا اصلا درک نداره ما خونه خریدیم دستمون تنگ بود توقع بریز بپاشیم،والا انقدر طرف اون دختره توی فامیلشه که بچه های خودشو دوست نداره اونروزی از من گله میکرد چرا زنگ نمیزنی بهش انگاری اون کیه والا 

همه باید برای اون کادو بخرن باهاش خوب باشن یعنی حالم از اخلاقشون بهم میخوره زنیکه