برای بچه ها خوراکی بخر.. به پیرهای جمع احترام بزار.. ولی برای باقی سنین نه..
پیر که پیره و احترامش واجب.. گاهی بردن یه جعبه شیرینی برای بزرگترا احترام خودمون رو بالا میبره تو جمع و ازشون توقعی نیست برن برامون تو مناسبت ها هدیه بخرن..
بچه ها هم که ازشون کاری ساخته نیست و پلید بودن بزرگتراشون گردن اونا نیست و من خودم به شخصه عاشق دختر خواهر شوهرم بودم و اون هر روز میومد دیدنم و باهاش بازی میکردم براش سوغات میخریدم رستوران و استخر و..میرفتیم اجازه شو میگرفتم با خودم میبردم..در حالی که مادرش باعث روزهای تلخ زندگیمه..ولی اون بچه بود و بی گناه.. الانم بزرگ شده با اینکه مادرش هی از من بد میگه بهش.. ولی منو دوست داره و گاهی یواشکی امارهایی بهم میده که مادرش بفهمه سکته میکنه..🤪
بعدشم جلوی دیگران مهربونی کردن به بچه ها و سالمندان و اونایی که مریضن ناتوانن و.. باعث میشه دید دیگران بهمون مثبت شه.. البته اگر تابلو و ریاکارانه نباشه..😁
ولی من مثلا عموی شوهرم رفته زیارت نه خداحافظی کرده نه سوغات اورده یه دنیا مهمون دعوت کرده شام داده و.. منو دعوت نکرده.. ☹️من رفتم زیارت قبول گفتم یه جعبه شیرینی بردم ، اما همه کادو داده بودن و قربونی براش گرفته بودن و.. من هیچی ندادم..یا عموی خودم من و مراسم نامزدی دخترش دعوت نکرد..منم هیچ کادویی ندادم
یا هر کس دعوتم کنه مهمونی معمولی و.. منم دعوت میکنم حتی پذیرایی بهتری میکنم ازش هرکس کادو بده به مناسبت ،چون یادم نمیمونه یادداشت کردم تو دفترم ،اونو نگاه میکنم مناسب اگر چند سال از اون کادو گذشته منم به روز حساب میکنم جبران میکنم..
مثلا ۵۰ هزار تومن چند سال پیش حکم ۵۰۰ تومن الان رو داره.. من مثلا در حد ۷۰۰ هدیه میدم..که اگر برگردیم به گذشته انگار ۷۰ تومن بابت کادوی ۵۰ تومنی دادم..
ولی خوراکی خریدن برای بچه کوچولوها اگر بچه ی پرو و بی تربیتی نباشه میخریم با میل هم میخریم..حس خوبی هم پیدا میکنیم وقتی بچه خوشحال میشه و با ذوق بوس میکنه تشکر میکنه و خوراکی رو میخوره..
اینجور چیزا رو خودت گاهی پیش قدم شو تا نشون بدی خسیس نیستی قلبت پاکه بچه ها رو دوست داری..
گناه پدر و مادرشون رو سر اونا تلافی نمیکنی..ولی مثلا چون والدینش یه ادم بزرگه و شعورش میرسه و به عمد تو مناسبت ها دست خالی میاد بگو من خودشیرینی نمیکنم کادو بدم و خودمو کوچیک کنم..
گاهی هم منت بزار سر شوهرت بگو مثلا فلانی تولد من اومد برام کادو نیاورد ،ذات خودشو نشون داد تو جمع.. من محتاج کادوی اون نبودم..اماااا.. من به خاطر ارزشی که برای تو قائلم... تولد اون (اگر دعوت شدی مثلا...) براش یه کادوی کوچیک میبرم تا دست خالی نریم..
گاهی مواقع ادم تو شرایطی قرار میگیره که اگر تو جمع کادو نده خودشو خسیس نشون میده و بقیه خبر ندارن که مثلا طرف برای تو هیچ وقت کاری نکرده که بخوای جبران کنی.. یا مثلا میگن چقدر عقده ایه چون صاحب مجلس کادو نداده اینم کادو نمیده و..یه سری شرایط باید کوتاه بیای و یه پول مختصر یا یه کادوی الکی هم شده باید دستت بگیری ببری تا خودت تو جمع خراب نشی.. اما در کل.. جایی که میشه جبران کرد جبران کن.. کادوی خوب بهت دادن کادوی خوب بده.. کادو ندادن نده..
یا توعروسی ها... مثلا با خانواده شوهرت یا با خانواده پدریت برو.. بابات کادو میده یا پدرشوهرت کادو میده تو نده و خودتو با اونا حساب کن که مثلا دو تا خانواده یه کادو دادن..
به شوهرت از قبل بگو اگر مامانش گفت مثلا برو عروسی فلانی کادو بده شوهرت خودش بگه مامان مگه فلانی تا حالا به من ارزش گذاشته کادو بده تو فلان مناسبت اومد با دست خالی ..عین خیالش هم نبود.. همین که عروسیش اومدم منت گذاشتم رو سرش بره خداشو شکر کنه اومدم🤪 یه بار شوهرت اینجوری بگه مادرشوهرت دستش میاد.. ولی خوراکی بچه و چیزای چرت و پرت رو زیاد مخالفت نکن خیلی گیر بدی خودتو خراب میکنی تو چشمشون و خسیس به چشم میای.
موفق باشی