2777
2789

معمولا کلا بیکار نیستم و همیشه یه کاری پیدا میکنم برا انجام دادن  

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونستی الان خیلیا به حالت غبطه میخورن؟ 

زیر فشار درس و کار و امتحان دارن پاره میشن 

نمونش من 

پاشو تنبل خانم یه کاری که دوست داری و بهت انگیزه میده رو بکن حتی اگه خوردن چایی کنار پنجره باشه 

اخ که چقدر دلم میخواس از همه چی فارغ باشم 

منم همین حرکتوزدم یه ماهه بیکارم

با اینکه از همه لحاظ اوکی بود کارم ولی همین اخلاق گندش باعث میشد کلا اونجا سردرد داشته باشم و تپش قلب سر همه چی فریاد میزد

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

میدونستی الان خیلیا به حالت غبطه میخورن؟  زیر فشار درس و کار و امتحان دارن پاره میشن  نم ...

فارغ بودن برای چند روز خوبه یا نهایتا ۲ هفته انسان بدون کار و فعالیت دیوونه میشه

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

میدونستی الان خیلیا به حالت غبطه میخورن؟  زیر فشار درس و کار و امتحان دارن پاره میشن  نم ...

فیسلوف برتراندراسل میگه کارسخت بهترازبیکاریه

اره خوب دغدغه هاهم خیلی کمه ولی کسل کنندس

باش اصن حق باتوعه👏
فردا در حد چی امتحان دارم  اصن اعصاب خودمم ندارم چ برسه ب درس

چقدر این امروزی ها تنبل شدن😫😫

من ک تا کتاب و میگیرم جلوم حالم بد میشه دوباره میندازم تو کیفم امتحانم می سپرم به خدا😂😂

چ آرزوهایی ک آرزو شد...!