2777
2789
عنوان

20 سال دیگه..

271 بازدید | 11 پست

۲۰ سال دیگه، نه تو خیابون قراره شماره بگیری، نه کسی توی اینستا مختو بزنه، نه قراره از کافه رفتنت استوری بگیری یا با کسی برنامه کنی، ۲۰ سال دیگه، وارد دوران میانسالی و پیری می شی. اون موقع یه پسر خوشتیپ یا یه دختر سک. سی نیستی، اون موقع چیزی به جز اینکه چقدر برای خودت تلاش کردی، چقدر به خودت رسیدی و چقدر پیشرفت کردی چقدر دوستای مثبت و عاقل یا یه پارتنر درست و خوب پیدا کردی به چشمت نمی آد، پس یکیو پیدا کن که تو دوران میانسالیت، بتونی کنارش لبخند بزنی. و با آرامش یه قهوه ی گرم دو نفره بخورید. یکی که بری تعطیلات کنارش خوشبگذرونی، یکی که مطمئن باشی توی هر شرایطی کنارت می مونه و امنه. دنیارو قرار نیست تا همیشه اینجوری بگذرونی. پس اینم یه تلنگر تا بیشتر به فکر خودت باشی.

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان ۲۰ سال دیگه ی شمام ینی؟

کافه ایتوری نمیگیرم‌اینستا ندارم کلا

کسیم بهم شماره نمیده🤣

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

۲۰ سال دیگه من ۳۹ سالم میشه زود پیرمون نکن🥲🥲😂😂😂😂

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

متنت خیلی جالب بود به نظر من این متن درباره  حس پیری نمیده حس ارامش میده که یه جایی توی زندگیت بهش میرسی  من توی سی سالگیم به این حس رسیدم یه نوع ثباته که اگر در جوانی انتخاب هاتو درست برداشته باشی بعد چند سال به وضوح حسش میکنی و میگی خدا رو شکر 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز