2777
2789
عنوان

در چ حالین؟😁

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 43 پست
من خانوادم خیلی نگرانن😂😂😂

خانواده من آب دیده شدن 😂😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

ناهار خوردم بعدم کمدمو جمع و جور کردم 

🌿🍋 یه دالوی مو نارنجیِ ۹۵ ساله تو کالبدِ یه دختر ۲۱ ساله (دالو=پیرزن) / 🐿️ گون/دلبسته ی  پاییز و رنگای پاییزی و بارون و قهوه و کتاب و شمال ایران/ توفیر هست بین  آزادی بیان و هتاکی، فراموش نکن/ اگر اهل گوش دادن به پادکست هستی، بهم معرفی کن. ترنج و پونه و خسرو 🌿🍋🧡

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خانواده من آب دیده شدن 😂😂

دیاپکین یعنی چی؟

🌿🍋 یه دالوی مو نارنجیِ ۹۵ ساله تو کالبدِ یه دختر ۲۱ ساله (دالو=پیرزن) / 🐿️ گون/دلبسته ی  پاییز و رنگای پاییزی و بارون و قهوه و کتاب و شمال ایران/ توفیر هست بین  آزادی بیان و هتاکی، فراموش نکن/ اگر اهل گوش دادن به پادکست هستی، بهم معرفی کن. ترنج و پونه و خسرو 🌿🍋🧡

قسمت جدید سریال سیب ممنوعه دانلود کردم میخام ببینم اخر اندر و ییلدیز دعواشون به کجا میرسه 😁 یه لیوان اب انار هم که مادر شوهرم کلی فرستاده ریختم میخام بخورم بعدشم عصرونه درست کنم شوهرم میاد باهم بخوریم احتمالا اسنک بپزم اینم اب انارم 😅 مادر شوهر پز 😅😅😅

دیاپکین یعنی چی؟

یه کلمه من دراوردی و لی از دپاکین برش داشتم دپاکین قرص برای درمان افسردگی و جنون 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
قسمت جدید سریال سیب ممنوعه دانلود کردم میخام ببینم اخر اندر و ییلدیز دعواشون به کجا میرسه 😁 یه لیوا ...

سیب ممنوعه فکر کنم تا ابدیت ادامه داشته باشه

سیب ممنوعه فکر کنم تا ابدیت ادامه داشته باشه

بخدا 😁😁 شوهرم میگه برام تعریف کن تاحالا ندیده میگم اخه چجور برات تعریف کنم همه توهم توهمن 😅😅 بهشمیگم موخش سوت میکشه گیج میشه 😅😅😅😅

کدوم شهری که آذرماه صندل پوشیدی؟

آبادانم😂

گرمه کولر روشنه

کاربری از ۲۲ شهریور دست منه دوستان شماره واگذار شده و تاپیکای گذشته برای صاحب قبلی خط هستش🤍🥲🍇

ناراحتم ولی تو خوشحال باششش😍🫀

احسنت براین مرام رفیق که میگن شمایید 💫💖⚘

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
نشستم تو یه کلاس خالی بیکار

ای جان حالت رو خریدارم .....

منم زمان دانشگاه  لذت می بردم  که کلاس خالی پیدا کنم و تنها باشم ....... 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓