2777
2789
عنوان

در چ حالین؟😁

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 43 پست
من خانوادم خیلی نگرانن😂😂😂

خانواده من آب دیده شدن 😂😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

ناهار خوردم بعدم کمدمو جمع و جور کردم 

🌿🍋 یه دالوی مو نارنجیِ ۹۵ ساله تو کالبدِ یه دختر ۲۱ ساله (دالو=پیرزن) / 🐿️ گون/دلبسته ی  پاییز و رنگای پاییزی و بارون و قهوه و کتاب و شمال ایران/ توفیر هست بین  آزادی بیان و هتاکی، فراموش نکن/ اگر اهل گوش دادن به پادکست هستی، بهم معرفی کن. ترنج و پونه و خسرو 🌿🍋🧡

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانواده من آب دیده شدن 😂😂

دیاپکین یعنی چی؟

🌿🍋 یه دالوی مو نارنجیِ ۹۵ ساله تو کالبدِ یه دختر ۲۱ ساله (دالو=پیرزن) / 🐿️ گون/دلبسته ی  پاییز و رنگای پاییزی و بارون و قهوه و کتاب و شمال ایران/ توفیر هست بین  آزادی بیان و هتاکی، فراموش نکن/ اگر اهل گوش دادن به پادکست هستی، بهم معرفی کن. ترنج و پونه و خسرو 🌿🍋🧡

قسمت جدید سریال سیب ممنوعه دانلود کردم میخام ببینم اخر اندر و ییلدیز دعواشون به کجا میرسه 😁 یه لیوان اب انار هم که مادر شوهرم کلی فرستاده ریختم میخام بخورم بعدشم عصرونه درست کنم شوهرم میاد باهم بخوریم احتمالا اسنک بپزم اینم اب انارم 😅 مادر شوهر پز 😅😅😅

دیاپکین یعنی چی؟

یه کلمه من دراوردی و لی از دپاکین برش داشتم دپاکین قرص برای درمان افسردگی و جنون 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
قسمت جدید سریال سیب ممنوعه دانلود کردم میخام ببینم اخر اندر و ییلدیز دعواشون به کجا میرسه 😁 یه لیوا ...

سیب ممنوعه فکر کنم تا ابدیت ادامه داشته باشه

سیب ممنوعه فکر کنم تا ابدیت ادامه داشته باشه

بخدا 😁😁 شوهرم میگه برام تعریف کن تاحالا ندیده میگم اخه چجور برات تعریف کنم همه توهم توهمن 😅😅 بهشمیگم موخش سوت میکشه گیج میشه 😅😅😅😅

کدوم شهری که آذرماه صندل پوشیدی؟

آبادانم😂

گرمه کولر روشنه

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
ناراحتم ولی تو خوشحال باششش😍🫀

احسنت براین مرام رفیق که میگن شمایید 💫💖⚘

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓
نشستم تو یه کلاس خالی بیکار

ای جان حالت رو خریدارم .....

منم زمان دانشگاه  لذت می بردم  که کلاس خالی پیدا کنم و تنها باشم ....... 

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓