2777
2789
عنوان

بابام زده به سرش دیوونه شده😭

5299 بازدید | 160 پست

یه ماهه گیر داده به مامانم 

مامانم روبیکا نصب کرده بود بابام میدونست روبیکا داره از وقتی که نتا رو قطع کردن اونم اومده تو روبیکا 

الان تازه یادش افتاده به مامانم گیر بده اومده میگه این چیه داری این کانالا چیه(حتی نمیدونه کانال و کامنت و لایک چیه)بعد الکی گیر میده میگه تو رفتی به یه پسر پیامک بازی هرچی مامانم میگه من به هیچ کس پیام ندادم میگه دادی رفته رو اکانت مامانم دیده تو روبیکا زیر پست یکی کامنت گذاشته(زنداییم بود) میگه این کیه بهش پیام دادی هرچی مامانم میگه کیه من میگم زنداییه میگه نه زنداییت اسم خودش رو گذاشته من دارمش 

هرچی میگم زندایی دو تا اکانت داره این یکی رو به هیچ فامیلی نداده میگه نه دروغ میگید 

امروز مامانم گذاشت رفت رفته از وسط راه مامانم رو به زور برگردونده خونه مامانم رو کلب کتک زد😭

الان هم گیر داده به من میگه تو هم شریک جرمی میگم مگه من چیکار کردم میگه تو شریک جرمی گوشیم رو گرفته بود ازم به زور ازش گرفتم الان میگه دیگه حق نداری بری مدرسه دیگه دانشگاه هم حق نداری بری😭

میگه یه حرکتی ازتون ببینم هر دوتاتون رو میکشم😭💔

شیطونه میگه زنگ بزنم پلیس بیاد ببرمش اما اگه بفهمه زندم نمیزاره بگید چیکار کنم الان هم دیگه بیرون نمیره اگه هم بره در رو قفل میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا قبلنم همینقد روانی بود؟

زنگ بزنین بیان جمعش کنن سکوت نکنین

زنگ بزنین ولی قبلش با مامانت هماهنگ شو

زندگی نیست میکنین ک

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

بگید پاک میکنیم و اصلا نت فعال نمیکنیم،بذارید حساسیتش کم بشه فقط،منو بابام رفته بودیم جایی کار داشتیم چندبن نفرو بدون روسری دید هی تاکید میکرد تحت تاثیر جو قرار نگیر،جرات نداشتم شالم سر بخوره

سنتی ان و کنار اومدن باهاشون سخت مجبوریم راه بیایم

تو دختری هستی که می‌تونی با ذهنی آسیب دیده رویا ببینی،تو لایق دنیا و تمام گنجینه های آن هستی💕

سلام عزیزم 

تو رو خدا بشین درست رو بخون خودت رو نجات بده 

من اینکار رو نکردم و الان با 25سال سن نشستم که بخونم که یه گلی به سرم بزنم 

تو رو خدا به هیچ کس فکر نکن حتی مامانت اون موفقیت تو رو ببینه خوشحال میشه 

بشو یه دیوار تا خودت رو نجات بدی تنها راه نجاتت دانشگاهه

چیزی مصرف میکنه؟؟؟

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
وا قبلنم همینقد روانی بود؟ زنگ بزنین بیان جمعش کنن سکوت نکنین زنگ بزنین ولی قبلش با مامانت هماهنگ ...

از وقتی بادم میاد همینجوریه 

به کی زنگ بزنیم؟

مامانم میگه نمیخواد کسی بفهمه اما من میترسم بلایی سر مامانم بیاره 

میگم زنگ بزنم عموم بیاد الان هم خونه نیست 

خب بگین همون زنداییتون بیاد رو پر رو پیامارو یه باباتون نشون بده..سابقه شک و بدبینی داشته پدرتون ؟

حرف هیچکس رو قبول نداره 

از همون اول از وقتی یادم میاد آدم شکاکیه