2777
2789
اره..ی سالو سع ماهشه من دوماهگی خریدمش ۸۰۰ حدودا خودم کلماتو نشونش دادم

شرایط نگهداریش چجوریه؟

همه ی عروس هلندیا حرف میزنن؟ینی نر و ماده نداره؟

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایط نگهداریش چجوریه؟ همه ی عروس هلندیا حرف میزنن؟ینی نر و ماده نداره؟

قبلش ی ماده داشتم حرف نمیزد .نر بهتره حرف زدنش

نباید سردشون بشه من قفسشو پیش بخاری گزاشتم

هفته ای یبارم حموم میکنه

نر باهوش تر و شیطون تره کلن

قبلش ی ماده داشتم حرف نمیزد .نر بهتره حرف زدنش نباید سردشون بشه من قفسشو پیش بخاری گزاشتم هفته ای ...

ای جون🥰

خدا حفظش کنه واست

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
منم ف بیای همه چی پردار بیشتر 

من مار و میگیرم دستم

ولی از جوجه هم میترسم بخاطر پر هاش

دوسشون دارم ولی نمیتونم نزدیک شم

ولی متاسفانه خیلیا درک نمیکنن

مثلا تو خیابون سگ های خونگیشونو میارن من اگه یهو ببینم به دستم یا پاهام خورده باشه سکته میکنم بی هوا داد و هوار بعد بد نگا میکنن اصلا درک ندارن یکی مث تا این حد ممکنه بترسه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️