2777
2789
چون هنوز تو سبک پشتی چیدن هستن  منم اینجوری زیاد دیدم اینجا مثل قدیم که پشتی ها رو ردیفی میزاش ...

من اگر اشتباه نکنم فکر کنم خونه شمارو توی سایت دیدم کابینتهاتون طوسی بود؟ انگارگفتید خونتون قبلا قدیمی و کوچیک بوده و اینوتازه خریدید ولی توی خونه اولی که بودید خوشتر بودید و... یه همچین چیزی یادمه ولی اینکه کاربری شما بود یا یکی شبیه شما رو نمیدونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب وسط خونه رو مگه چی میذارن تهش یه جلو مبلیه دیگه

نه منظورم این نیست 

اینطوری فضای خونه خالی دیده میشه باید مبلا یه سمت باشه میزناهار خوری یه سمت 

نمیدونم چطوری بگم متوجه بشید 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

با توجه به کم عرضیه خونه چیدمان بسیار حساب شده و دقیقه

همش به کنار چقدررر پر نوره ما میگیم خونه شمالیه یعنی نور گیر  الهی به خوشی استفاده کنی استاتر

دعا کنید منم خونم بزرگ وشمالی باشه

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

عزیزم خونه ات خیلی خوشگله به سلامتی استفاده کنی 

فقط به نظرم تلویزیون رو بزار جای اون تا مبل تکی زیر تابلو اون در کنار اون دو تا مبل زیر تابلو چیه ؟اگر دستشویی باشه که خیلی بد مبل کنار دستشویی باشه 

پس تلویزیون رو بزار جای همون دو تا مبل تک نفره روبرو زیر  تابلو به جای تلویزیون اون مبل تکی ها رو بزار 

ساعت هم از اونجا بردار ویترین رو بزار جای ساعت فقط نمیدونم ساعت رو کجا بزاری

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!میترسم ،کنارم باش .....

راستی یه چیز دیگه توی عکس نظر دادن خیلی سخته هیچ وقت نمیشه اونی که از نزدیک آدم میبینه پس به نظرم هر کسی خونه خودش رو بهتر میدونه که چه جوری بچینه که بهش آرامش بده 

یه لحظه نگاه کردم بالشت گذاشتید اون پایین کناررتلویزیون دیدم پس تلویزیون اونجا باشه بیشتر آرامش داری چون راحت همسرتون میتونه اونجا دراز بکشه و جلو رفت و آمد هم نیست فقط ساعت رو برداری از اونجا خیلی بهتر میشه وگرنه همه چی خوبه🥰

آموخته ام که وقتی ناامید میشوم ، خداوند با تمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم . . . خداوندا، خداوندا !!!قرارم باش و یارم باش ...جهان تاریکی محض است !!!میترسم ،کنارم باش .....

چون هنوز تو سبک پشتی چیدن هستن  منم اینجوری زیاد دیدم اینجا مثل قدیم که پشتی ها رو ردیفی میزاش ...

ن عزیزم من ردیفی نمیزارم ولی خوب همسر از سرکار میاد میخاد یکم دراز بکشه پاشو بکشه یا شاید مهمونی بیاد که نتونه رو مبل بشینع 

اون دوتا رو گذاشتم ک‌هی نرم تو‌اتاق برا بالشت و پشتی 

من اگر اشتباه نکنم فکر کنم خونه شمارو توی سایت دیدم کابینتهاتون طوسی بود؟ انگارگفتید خونتون قبلا قدی ...

فکر کنم من و با یک کاربر دیگه قاطی کردین  

خونه من مدرنه و کابینتهای سفید ‌و طوسی داره درسته خونه قبلی ام کوچیک بود وگرنه قدیمی نبود 

این خونه هم نخریدم مستاجر هستم 

قبلا تو تاپیکها تیکه تیکه حرف زدم من خودم یک خونه دارم اما منطقه شو دوست ندارم خونم هم ۱۰۰ متره اومدم این خونه اجاره کردم هم منطقه اش به محل کار شوهرم نزدیکتره هم منطقه شو بیشتر دوست دارم هم خونه بزرگ‌تر و شیکتری هست اینجا ۱۱۵ متره