2777
2789
ن عریزم اشپزخونه مال همین خونست 

نگفتم که الکی میگی😅🤭 منطورم این بود آشپزخونت خیلی شیک و کابینتاش خوشگل بود و همه چیزش در جای درست ولی پذیرایت یجوریه شاید بخاطر کاشی های دیوار باشه که پذیرایی رو قدیمی نشون میده... من هرچی توی ذهنم مبلها رو جابه جا میکنم بنطرم پذیرایتون خفست 

ولی بهتره تی وی رو جابه جا کنی و والان پردتو هم برداری چون خونت دلبازتر و مرتبتر میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دوست دارم خونه شمارو ببینم چطوریه

واقعا؟؟

اگه جرات پیدا کردم حتما میذارم 

خودمم دوست دارم بذارم بقیه نظر بدن

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

به نظره من اصلا خوب نیست .من نمیدونم چرا اصرار دارین تو خونه کوچیک مبل استیل بزارین .به نظره من اگه یه دست مبل راحتی روشن میزاشتین .با فرش یکم روشن تر .ساعت و اون یکی هم اصلا خوب نیست .هم جاش خوب نیست هم اصلا بده .

چون هنوز تو سبک پشتی چیدن هستن  منم اینجوری زیاد دیدم اینجا مثل قدیم که پشتی ها رو ردیفی میزاش ...

دقیقا اینطوری زیبایی خونه‌ رو میگیره

به نظر من‌ از همه فضا باید استفاده کرد نه اینکه عین مسجد وسط خونه خالی باشه

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
آره جدی میگم🤗 بنطرم توی تاپیک بقیه و وقتی خلوته میتونی بزاری که کسی شناسایتون نکنه

حالا ببینم چی میشه

اگه شد میذارم