2777
2789

اون خرطوم هود رو بزار داخل ؛ یه لوستر برای سالنت لازمه ؛ زیر تلویزونی ساده باشه و بزرگ تر قسنگ تره؛ اون گل ها و بوفه و ساعتم به نظرم بردار دیگه از مد افتاده بفروششون با پولشون چیزای دیگه بخر ؛ این نظر منه البته !تابلوی این مدلی توی سالن نمی پسندم 

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز نظر من اینه ک بوفه رو بزاری بین دوتا در اتاقا جای اون دوتا مبله ساعتم یه جای مناسبت تری براش پیدا کنی...در مورد تلوزیون هیچ اشکالی نداری ک جلوی پرده هست

سوخته خرمنه کم د روز بادش، مه منی بنه ش نیستم رتمه د یادش🥲💔
گلدونهاتو از کنار تلوزیون بردار رو زمین هم نچینشون . جای بوفه و ساعتت مناسب نیست. مبلاتم یکم پخش گذا ...

شششششکمممو  

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

ای خدا 😍انشاالله همیشه حال دلتون خوش ولبتون خندون باشه جدا از همه خونت ک شیک و قشنگه من عاشق گل و گلدون هات شدم عزیزم

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

اسی همه گفتن جای بوفه و ساعت خوب نیست.

بنظر من ۳ نفری رو بزار جلو پنجره تلویزیون رو هم ببر رو بروش.گلدونهارو هم اونجا گذاشتی نور بهشون نمیرسه فک کنم..چون پرده رو هم کشیدی..

خدایا به هیچکس اونقدر درد نده که ارمش خودشو توی مرگ ببینه

شششششکمممو    

خیلی توجهمو جلب کرد آخههههه🙃🙃🙃

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
از رو چی دارین نظر میدین کو عکس؟

صفحه۲

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)