2777
2789

اسی چند متره خونه ؟ 

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم به نظرم ویترین رو کاملا بردار و پرده ساده برای پذیرایت بخر ؛ اون ساعتم بردار ؛ خیلی فضای خونه شلوغ شده؛ هروقت تونستید در اتاق هاتونم عوض کنید و سفید بزارید

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             
بله بفرمایید 

ببین عزیزم چون هال وپذیرایی کشیده ومستطیل شکله سعی کن وسایل زاویه دار مثل نوع مبلهاتو با مبلهای ضخیم تر که بالاشون نیم دایره وبدون زاویه هست عوض کنی منظورم اینه که از حالت چیدمان اداری به حالت مسکونی تبدیل کنی سقف بلنده کشیده هم هست به همین خاطر نیازه که زاویه ها توی دید کمتر بشن 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
نود متر هست  دو تا خواب داره با ی بالکن سه در چهار

خیلی عالی مبارکتون باشه

خونه ما 70 متره انگار دارم میرم تو قفس

از وقتی چشم باز کردم تو خونه 250 متری بودم با حیاط و کوچه دلباز

الان لونه مرغ با راهروهای درب داغون   

اینجا هم اشپزخونه

اسی اون جا ادویه و روغن و آبلیمو عین مال منه ...کی خریدی؟؟ و چند

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه

گلدونهاتو از کنار تلوزیون بردار رو زمین هم نچینشون . جای بوفه و ساعتت مناسب نیست. مبلاتم یکم پخش گذاشتی.

غذای تو قابلمه چیه؟😋😋😋

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘