2777
2789
افتضاحححححح

خواهرم افسرده شده ميگه بيرون زدگى نصف بندانگشت

ازطرفيم ازعمل ميترسه 

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
خواهرم افسرده شده ميگه بيرون زدگى نصف بندانگشت ازطرفيم ازعمل ميترسه 

من سه تا بیرون داشتم، یه پلیپم داخل که دکتر تو معاینه ندیده بود تو عمل دیده بود، میگف عفونی بود و خطرناک

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من سه تا بیرون داشتم، یه پلیپم داخل که دکتر تو معاینه ندیده بود تو عمل دیده بود، میگف عفونی بود و خط ...

خداروشكركه خوب شدى عزيزم

اميدوارم خواهرم راضى به عمل بشه

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
خداروشكركه خوب شدى عزيزم اميدوارم خواهرم راضى به عمل بشه

ممنون، من به قبل عملم فکر میکنم که چقدر زجر میکشیدم از درد و یبوست و هیچی نمیخوردم که اذیت میشم برنج و نون نمیخوردم و اینا و از لحاظ روحی داغون بودم که همیشه میگم عجب دیوونه ای بودم زودتر نرفتم دکتر و عمل بخاطر خجالت بیخودیم خودمو اذیت کردم چندین سال

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
ممنون، من به قبل عملم فکر میکنم که چقدر زجر میکشیدم از درد و یبوست و هیچی نمیخوردم که اذیت میشم برنج ...

خواهرمم داغون كرده خودشو همش ميگه هيچكى مثل من نيس خيلى بزرگه وبده وفلان خسته كرده مادرمو

خواهرمم داغون كرده خودشو همش ميگه هيچكى مثل من نيس خيلى بزرگه وبده وفلان خسته كرده مادرمو

باز اون خوبه میگه من به هیشکی نمی گفتم و خجالت می کشیدم و دکترم نمیرفتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه اينم مونده بزرگ شده گفته زودترميگفت بهتربودشايدبادارورفع ميشد

برا آموزش عضلات کف لگن که مشکل پیدا کردن مثلا سفت شدن و اسپاسم پیدا کردن یا ضعیف شدن یا هردو فعلا به ...

یعنی فقط برای رفع یبوسته یا برای درمان شقاق هم استفاده میشه

من از دوران راهنمایی یبوست داشتم و رفته رفته خیلی شدید تر شد ولی خجالت می کشید دکتر برم و به کسی بگم ...

اسم عملت چی بود؟ چند هفته طول کشید تا کامل خوب شدی ؟بی اختیاری گازومدفوع نداری بعدازعمل

برا آموزش عضلات کف لگن که مشکل پیدا کردن مثلا سفت شدن و اسپاسم پیدا کردن یا ضعیف شدن یا هردو فعلا به ...

شما چند وقته شقاق داری مداوم هست یا مثلا هی میره و هی میاد چون من ۳ماهه مداوم زخمه 

منم هرروز کارم گریه هست 😔لطفا کمکم کن سوالایی که ازت پرسیدم کامل بهم توضیح بده چون خیلی می ترسم یه تاپیک شقاق بود هرکی عمل کرده بود بعداز حتی یک سال هنوز درد داشتن 

اسم عملت چی بود؟ چند هفته طول کشید تا کامل خوب شدی ؟بی اختیاری گازومدفوع نداری بعدازعمل

خوب بود عملم، خداروشکر، نه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم هرروز کارم گریه هست 😔لطفا کمکم کن سوالایی که ازت پرسیدم کامل بهم توضیح بده چون خیلی می ترسم یه ...

تو پست قبلیم کامل توضیح دادم که برات

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40